Miért irigyek a magyarok? Miért képesek azért utálni valakit, mert többet keres,vagy jobban néz ki?
Mindenkitol tanulok valamit,amiben jobb nalam.
Az irigyseg nem vezet sikerre. Viszont,ha aprolekosan megfigyeled,mitol olyan szep vagy sikeres vki,le tudod masolni vagy megtanulni tole.
Minden hozzaallas kerdese. A siker es gazdagsag is.
Az eletben a korlataidat mindig te hatarozod meg ,a barataidat is te valasztod es a gondolataid felett is te uralkodsz. Tanuldj meg a sikerre es boldogsagra koncentralni,gondolkozni,hogy ered el.
21: alapvetően igaz, de nem teljesen hiszek ebben.
A legtöbb sikeres embernek gőze sincs, hogy mitől sikeres, csak jókor volt jó helyen.
Olyan, mintha én előadásokat tartanék, hogy hogyan kell lottót nyerni csak vedd a szelvényt, hisz én is nyertem 2 hónapja. Az életben ezeknél több kell, legnagyobb részét nem tudod ellesni.
Hát akik itt néhányan megnyilvánultak, azok alapján nem csodálom, hogy lenézik a magyarokat...
De szerencsére egy jóravaló, nagyon értelmes, gazdag örökségű és történelmű nép vagyunk. Pont ezért is támadtak és támadnak ahol csak tudnak.
Mi az, hogy a “magyarok”???
Általános emberi tulajdonságok közé tartozik kicsiben és nagyban.
Tele az ilyen témákkal a világirodalom.
Aki a másik vagyonára, külsejére irigy, ki is mutatja, az proli.
Az ilyenekkel nem tudsz mit kezdeni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!