Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért irigyek a magyarok?...

Miért irigyek a magyarok? Miért képesek azért utálni valakit, mert többet keres,vagy jobban néz ki?

Figyelt kérdés

2024. febr. 13. 21:49
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
66%
Sokan az irigységet összekeverik a jogos kritikával. Ebül szerzett jószág miatt másra fújolni nem irigység, de akinek erkölcsileg nem volt problémája a taposással, haver-baráti alapon megszerzett javakkal, az "irigykedésnek" éli meg a kritikát.
2024. febr. 14. 10:42
 12/26 anonim ***** válasza:
61%

Természetes emberi tulajdonság, hogy szomorú leszel, ha neked valami rosszul megy. Hogy ilyenkor a nálad jobban élőket hogyan kezeled, az egyénenként változó, nem nemzetfüggő. Nem mindenki utálatban fejezi ki ezt, valaki csak elkezdi kerülni a nála menőbbet, hogy ne kelljen naponta összehasonlítania magát vele. Így mindenki jól jár.

Te konkrétan kinél és miben tapasztaltad azt, amit a kérdésedben írtál?

2024. febr. 14. 11:42
 13/26 anonim ***** válasza:
81%
Németországban tanultam egy jó nevű iskolában. A lányok úgy marták egymást,mint a szappanoperákban. A szép lányokra halálosan irigyek voltak. Mindenhol ugyanolyanok az emberek,az a rossz hírem van.
2024. febr. 14. 15:52
 14/26 anonim ***** válasza:
19%

Identitástól függetlenül ilyenek meg olyanok az emberek.

Rávetíteni egy népre=!rasszizmus.

2024. febr. 16. 01:20
 15/26 anonim ***** válasza:
35%
Ez általános emberi tulajdonság. Idehaza a túl nagy anyagi különbségek, és a rengeteg érdemtelenül meggazdagodott és azzal verető ember miatt talán ez kifejezettebb.
2024. febr. 16. 11:41
 16/26 anonim ***** válasza:
71%
Nem tudom miért kell mindig a magyarokra kihegyezni egy-egy rossz tulajdonságot. Mutass valakit az egész világon, aki nem irigy. Még egész magas körökben is azok az emberek, ahol aztán bőven őket is van miért irigyelni.
2024. febr. 16. 13:06
 17/26 anonim ***** válasza:
54%
Azért, amiért sok helyen képesen az 1500 forintos gyrosst 3ezerért adni. A nyerészkedés (is) alap magyar tulajdonság :)
2024. febr. 16. 19:31
 18/26 anonim ***** válasza:
23%
Mert a magyarok ilyenek! Irigy csicska népség! Romák különbek kinézetileg meg viselkedésilek is az biztos! Bárki bármit is mond romák szebbek, össze tartobbak, eszesebbek és nem olyan irigyek mint q magyarok! Én félvér vagyok de magyar pali sose kéne! Ocsmány és bunkó parasztok. Persze tisztelet a kivételnek!
2024. febr. 23. 09:24
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Romák persze hogy összetartóak főleg amikor 10en kell megverni egy embert.
2024. febr. 23. 09:27
 20/26 anonim ***** válasza:
53%

Nekem az tűnt fel, hogy a magyarok többsége addig profi, amíg pofázni kell: irigykedés, okoskodás, nagyképűsködés. A gyakorlatban viszont egy rakás szerencsétlenség a többsége, semmi jele annak, hogy bármire is képesek lennének. Ezt mondjuk látszik az ország állapotán meg azon is, ahogy látszik normálisan felöltözött, sportos embert az utcán...

Szóval nem tudom, mi ez a magyaroknál, lustaság, tanult tehetetlenség, vagy vmi genetikai defekt, de tény, hogy a magyar alapvetően egy nagyszájú lúzer nép.

2024. febr. 23. 10:53
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!