Mit csináljak? A barátnőm elhagyott egy kis pofon miatt. Nem volt akkora ügy, bocsánatot kértem érte, de összepakolt és öt perc alatt elköltözött.
Ja mert szerinted ő a hibás, mert b@szogatott, hogy vidd el vásárolni? Még véletlenül sem te, aki megütötted?
Közölhetted volna határozottan, hogy fáradt vagy, majd máskor, vagy oldja meg másképp, menjen mással vagy tömegközlekedéssel. De nem, te megütöd.
Nem szent ember, hanem veled és mindenki mással egyenrangú ember, akivel úgy is kell bánni. Felnőtt emberek közt a pofon egy elfogadhatatlan cselekedet. Nagyon jól tette, hogy elment, és remélhetőel van annyi esze, hogy ezután sem ad neked második esélyt, még ha a földön csúszol előtte, akkor sem.
Pont ez az, hogy határozottan közöltem, hogy fáradt vagyok, nem viszem el, menjen gyalog! Nem kilóméterekve van a legközelebbi üzlet, hogy belehaljon. Hát de ő nem megy gyalog, én már megígértem legutóbb is, hogy elviszem. Ha! Ha nem vagyok fáradt! De az voltam! Akkor is el tudta intézni! Most meg ragaszkodott hozzá, hogy menjünk, harminc perc alatt megjárjuk, én meg a magaméhoz ragaszkodtam. Nem értett a szóból, nekem meg elegem lett.
23-as, se troll nem vagyok, se hülye! Nem mondom, hogy szép dolog volt, de ő volt az, aki szakadásig feszítette a húrt, amikor egyszer, kétszer, sőt háromszor is nemet mondtam.
Soha nem állnék szóba egy olyan férfival, akiről megtudnám, hogy valaha is kezet emelt egy nőre. Sem párkapcsolat, sem baráti, haveri kapcsolat nem jöhetne szóba.
Az ilyen ember csak megvetést érdemel.
Jól tette!
Tanulj az esetből, ill. viselkedni, - hogy ne járj még egyszer így!
Nem bonyolult!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!