Volt már olyan, hogy annyira felidegesített valaki, hogy felpofoztad?
Egyszer, egy szórakozóhelyen egy eléggé "nem tiszta" tekintetű pasi zaklatta a barátnőmet. Többször is szóltunk neki, de abból nem értett. Végső elkeseredésemben lekevertem neki egy pofont, mikor többedik alkalommal próbált utána menni és fogdozni.
Utólag nem tartom okos ötletnek, de szerencsére működött.
A kedvedért utánanéztem, az mta szerint mindkettő helyes, nyelvjárástól függ.
Egyébként örülök hogy megfog(doz)tad a lényeget. :))))
Igen, még gimiben egyszer egy évvel felettünk járó menő csávót. Kipécéztek minket a haverjaival és mindig cukkoltak, bunkóztak, lekezelően beszóltak. Egyszer beígértem neki, hogy ha nem fejezi be, akkor legközelebb szájon vágom. Következő szünetben összefutotunk, ők jó sokan álltak a lépcsőfordulóban, természetesen beszólt. Én meg az a típus vagyok, aki ha megígér valamit, azt betartja. Szóval kettőt visszaléptem, és szájon töröltem. Hát próbált vigyorogni, meg elütni a dolgot további bunkózással, de jó sokan látták, hamar híre ment. Én voltam a nap hőse.
Ennek már lassan 40 éve, de most is vigyorra áll a szám, ahogy megjelenik előttem a döbbent képe.
Később felnőttként a buszon csaptam oda egy alkholista, hajléktalan kinézetű vadbaromnak, aki az akkor 2 éves fiamnak kezdett beszólogatni, engem szidva neki. Őt is előre figyelmeztettem, hogy hagyja abba. Ő speciel ököllel kapott a képébe. Addig kussolt az egész busz, de utána egy pasi felrángatta a csövest és a következő megállóban szó szerint lerúgta a buszról.
Igazából ennyi. Nem vagyok verekedős, soha nem is voltam, gyerekként kifejezetten visszahúzódó voltam. De van az a pont, amikor eldurran az agyam. Anyként ez már főként akkor tört elő, amikor a gyerekeimet akarta bántani valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!