Mit csináljak? A barátnőm elhagyott egy kis pofon miatt. Nem volt akkora ügy, bocsánatot kértem érte, de összepakolt és öt perc alatt elköltözött.
Figyelt kérdés
febr. 11. 11:11
11/34 anonim válasza:
Legközelebb számolj el 10 ig nagyokos. Erre már ihatsz hideg vizet.
12/34 anonim válasza:
Ugye viccelsz, kérdező? Egy pofon, még ha (szerinted legalábbis) kicsi is, olyasmi, ami után nincs második esély egy kapcsolatban. Ez van, így jártál, ha már ekkora nagy marha vagy.
14/34 A kérdező kommentje:
Gratulálok, leírod ugyanazt, amire írtam már néhányszor, hogy lóxart sem érek vele.
febr. 11. 11:37
15/34 anonim válasza:
Ez a vonat elment. Senki nem fog visszamenni, mert ahol a pofont elkezdik osztani, ott majd az ököl is előkerül. És azt is ugyanúgy kimagyarázod, hogy miért volt jogos.
A hátralévő életedre megalapoztad a hírneved ezzel.
17/34 A kérdező kommentje:
Dehogy ütném meg ököllel!
febr. 11. 11:40
18/34 anonim válasza:
Reméljük, van annyi esze, hogy nem tér vissza egy bántalmazó kapcsolatba. Rokonom visszament, a pofont rúgások követték és egyebek. Még életben van, de lelkileg sosem lesz a régi.
19/34 anonim válasza:
Ő csinálta veled??? Neked aztán van bőr a képeden.
Te vagy itt az egyetlen, aki szerint helyre lehet hozni, akkor ne kérdezz, csináld!
20/34 A kérdező kommentje:
Ha tudnám, hogyan hozzam helyre, nem itt kérdeznék!
19-es, az, hogy a te rokonod idióta volt és egy idiótához visszament, nem jelenti, hogy én is olyan idióta vagyok. Soha nem rúgnám meg és ütném ököllel. Komolyab bszki, úgy csináltok, mintha ő szent ember lenne.
febr. 11. 11:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!