Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csináljak? A barátnőm...

Mit csináljak? A barátnőm elhagyott egy kis pofon miatt. Nem volt akkora ügy, bocsánatot kértem érte, de összepakolt és öt perc alatt elköltözött.

Figyelt kérdés
febr. 11. 11:11
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
94%
Legközelebb számolj el 10 ig nagyokos. Erre már ihatsz hideg vizet.
febr. 11. 11:29
 12/34 anonim ***** válasza:
96%
Ugye viccelsz, kérdező? Egy pofon, még ha (szerinted legalábbis) kicsi is, olyasmi, ami után nincs második esély egy kapcsolatban. Ez van, így jártál, ha már ekkora nagy marha vagy.
febr. 11. 11:34
 13/34 anonim ***** válasza:
95%
De, elment az a vonat.
febr. 11. 11:35
 14/34 A kérdező kommentje:
Gratulálok, leírod ugyanazt, amire írtam már néhányszor, hogy lóxart sem érek vele.
febr. 11. 11:37
 15/34 anonim ***** válasza:
91%

Ez a vonat elment. Senki nem fog visszamenni, mert ahol a pofont elkezdik osztani, ott majd az ököl is előkerül. És azt is ugyanúgy kimagyarázod, hogy miért volt jogos.

A hátralévő életedre megalapoztad a hírneved ezzel.

febr. 11. 11:37
 16/34 anonim ***** válasza:
94%
Mekkora idióta vagy...
febr. 11. 11:38
 17/34 A kérdező kommentje:
Dehogy ütném meg ököllel!
febr. 11. 11:40
 18/34 anonim ***** válasza:
96%
Reméljük, van annyi esze, hogy nem tér vissza egy bántalmazó kapcsolatba. Rokonom visszament, a pofont rúgások követték és egyebek. Még életben van, de lelkileg sosem lesz a régi.
febr. 11. 11:41
 19/34 anonim ***** válasza:
95%

Ő csinálta veled??? Neked aztán van bőr a képeden.

Te vagy itt az egyetlen, aki szerint helyre lehet hozni, akkor ne kérdezz, csináld!

febr. 11. 11:42
 20/34 A kérdező kommentje:

Ha tudnám, hogyan hozzam helyre, nem itt kérdeznék!

19-es, az, hogy a te rokonod idióta volt és egy idiótához visszament, nem jelenti, hogy én is olyan idióta vagyok. Soha nem rúgnám meg és ütném ököllel. Komolyab bszki, úgy csináltok, mintha ő szent ember lenne.

febr. 11. 11:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!