Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Előfordult, hogy 24 órán...

Előfordult, hogy 24 órán keresztül fent maradtál?

Figyelt kérdés
Egyáltalán nem tudtál aludni.

febr. 8. 07:32
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
70%
Egyetemi vizsgaidőszakban sokkal tovább is...
febr. 8. 18:23
 32/36 anonim ***** válasza:
93%
Több is volt mert egy kriptát tartottunk megfigyelés alatt.
febr. 8. 23:22
 33/36 anonim ***** válasza:
73%

A legrosszabb három nap volt. Nem húztam ki teljesen a harmadik napot, mert aludtam valamennyit a repülőn, így hatvan valahány órát voltam fenn. Ezalatt megvolt öt nyolc órás műszak (két állásom volt), közben az utazás városon belül, másodjára sikerült sorra kerülnöm okmányirodában sos útlevelet csináltatni, elsőre annyian voltak, hogy a biztonsági őr zárás előtt két órával be sem akart engedni, végül húzhattam sorszámot, de én és sokan mások tényleg nem kerültünk sorra. Aztán másnap utaztam le Budapestről Szigetszentmiklósra, mert ott volt még szabad időpont, amit be lehetett foglalni. Tömegközlekedéssel, mert akkor már másfél napja ébren voltam, a kognitív képességeim rosszabbak voltak, mintha részeg lettem volna, és miután három perces powernapekre mentem ki a rötyire aludni munkában, úgy döntöttem, hogy akkor talán most nem vezetünk. Utána volt egy éjszakás műszakom, majd egy hajnalos a másik helyemen, és épp hogy volt időm összepakolni, majd kimenni a reptérre (szintén tömegközlekedéssel, mert ilyen állapotban nem vezetünk).

Arra sem emlékszem, hogy hogy jutottam el a kapuig, vagy hogy mentem át a kapun, milyen volt az út, semmire. Mikor landoltunk, eléggé földhöz lett csapva a gép és arra felébredtem, utána elmentem a szállásra, megvacsoráztam, megittam fél üveg bort, kb. éjfélkor dőlhettem ki és másnap délután négyig aludtam úgy, hogy mellettem járkáltak, beszélgettek, sőt az egyik családtagom párszor megtapogatta a csuklóm hogy amúgy élek-e még mert nagyon csendben alszok.

febr. 9. 00:14
 34/36 anonim ***** válasza:
78%
Miért vannak ennyire brutálisan lepontozva a válaszok? Ez még csak nem is olyan kérdés volt, hogy kinek mi a véleménye valamiről, hanem hogy kivel mi történt meg nem-alvás terén! :-D
febr. 9. 10:20
 35/36 anonim ***** válasza:

Egy 24 órás ébrenlét nálam nem mutatvány!

Sokszor megtettem a munkám miatt is, de privátban is összejött párszor.

febr. 10. 10:09
 36/36 anonim ***** válasza:
Én is megcsináltam. :)
febr. 10. 15:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!