Előfordult már veletek olyan, hogy valamelyik nyári szünet során valahol "véletlenül" összefutottatok/találkoztatok valamelyik tanárotokkal? (akár egy nyaralás, egy fesztivál, vagy bármilyen programon, vagy az utcán keresztül)
Nemrég egy tanár barátommal mentünk koncertre, ő meg is jegyezte, hogy „na, tuti, hogy mindjárt szembejön valamelyik tanítványom”. Kérdeztem, miért gondolja, mire azt válaszolta, szinte mindig találkozik egy-egy tanítvánnyal, bárhová megy.
Szóval ez nem annyira extrém eset a másik oldalról nézve. :)
Az informatikatanárommal futottunk össze egyszer az utcán, anyukám is velem volt, csak köszöntünk egymásnak és ennyi.
Egyszer még összefutottam a volt osztályfőnökömmel, szintén az utcán, egy 5 percet beszélgettünk, utána mentünk tovább.
Egyszer édesanyámmal mentünk valahova, nem messze tőlünk ott volt a volt osztályfőnököm, nem ismert meg. Nyáron egy piros kötött gyapjúpulóverben mászkált, ugyanaz a pulóver amit még öt évvel ezelőtt hordott a suliban.
Anyám meg is jegyezte hogy úgy néz ki mint egy csöves, mire közöltem hogy volt osztályfőnök😂 Mindenesetre jót nevettünk az eseten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!