2 hét múlva utazzunk Debrecenbe, mit érdemes megnézni Debrecenben és a környékén?
Olyan 30-40 km-es távolságra gondoltunk elmenni, egy napot szánunk Hajdúszoboszlóra is, ott mi az amit féltétlen nézzünk meg?
Állatkert, kiállítás minden ami szóba jöhet.
4 felnőtt megy, de lehet a programok közt "gyerek" program is.
Ezt én is néztem!
De személyes tapasztalatokra ötletekre vagyok kíváncsi.
Hortobágy
Szoboszló
Vekeri tó/fancsikai tavak
Debrecenben a nagyerdő/főtér/
Azt ugye tudod, hogy a személyes tapasztalatokkal magadra húzod az összes dilettánst, aki egyszer járt már Debrecenben.
Azt is tudod ugye, hogy a linkben megadott betűk személyes tapasztalat alapján íródtak? Tudom, sok betű, szövegértés kell hozzá.
Debrecen Kastély
Debrecen Puskár kerámia
Debrecen mediterrán élményfürdő
Inkább ezt az oldalt nézegesd. Egyébként abban az időszakban lesz a Bor- és Jazznapok, Katonazene-fesztivál, valamint az Impressziók c. kiállítás is megtekinthető.
Rengeteg program közül választhattok:
Sajnos nem ismerjük az igényeiteket, ezért egy általánosabb: mindenképp érdemes megnézni a Munkácsi-trilógiát a Dériben - ez nemzeti alap.
Mellette a MODEM-ben az év egyik legjobb kiállítása: Impressziók - elképesztő nevekkel: [link] És ha már ott vagytok, akkor meg kell nézni a Nagytemplomot belülről (menjetek fel a toronyba is - megéri!
Mögötte az ősi Kollégium: azokon a lépcsőkön, termekben járhatsz, ahol Csokonai, Kossuth stb. hagyta a nyomait.
A gyerekeknek az Aqvaticum, a vidámpark, az állatkert, a Ködszínház, az Agóra, vagy épp a Víztorony - esetleg a Zsuzsi vonat, a SZUSZ és egyéb kalandparkok. (közben meg persze mindig lesz valamilyen fesztivál...)
A Hortobágyon menjetek el a Madárkórházba is, és menjetek el a Halastavi Kisvasúttal - hatalmas és ritka élmény! Kajáljatok egy jót a Csárdában, vagy visszafelé Debrecenbe a Látóképi Csárdában... Az éttermekről külön regényt lehetne írni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!