Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Előfordult, hogy 24 órán...

Előfordult, hogy 24 órán keresztül fent maradtál?

Figyelt kérdés
Egyáltalán nem tudtál aludni.

febr. 8. 07:32
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
93%
Igen! Egészségügyben dolgoztam és 32 órázni kellett. Éjszaka az ügyelet is tele volt melóval, így alvás nulla.
febr. 8. 08:56
 12/36 anonim ***** válasza:
62%

Igen, két napig ébren voltam egyszer. Elmentem dolgozni, este buli, aztán alvás nélkül munka, és utána megint volt este program :D Fiatal voltam és még bírtam.

Ma már nem bírnám :)

febr. 8. 09:00
 13/36 anonim ***** válasza:
31%
Igen, volt, ki is készültem.
febr. 8. 09:09
 14/36 anonim ***** válasza:
62%
Kamaszkoromban szerettem feszegetni a határaimat, kíváncsi voltam, hogy mit bír a szervezetem. 36 óráig voltam fent egyszer, illetve 3 napig nem ettem semmit, de a végén már remegő lábbal mentem suliba. Azóta nem szórakoztam ilyenekkel, sőt, kifejezetten érzékeny vagyok arra, hogy kialudjam magam.
febr. 8. 09:11
 15/36 anonim ***** válasza:
63%

Hajajj! Nem is egyszer!

Jártam egyetemre... Szóval előfordult sokszor, hogy nem végeztem a tanulással a vizsgákig. A 24 óra semmi... Sajna volt több is, még ha nem is mindig egy huzamban, de nagyon minimális alvásokat tudtam megengedni magamnak.

febr. 8. 09:11
 16/36 anonim ***** válasza:
56%
Volt, hogy nem aludtam minimum 24 orat. ~4 napot voltam fent, de nagyon gyanitom valamivel kevesebbet mint 96 ora inkabb 80 - 85 korul, egy huzamban, nem drog miatt, hanem hat nem tudsz fent lenni nem tudsz aludni. Mar nem emlekszem mert vorosek voltak a szemeim, nem volt konnycsepp sem, irritalt voltam, fajt a fejem ha jol emlekszem, szurt a szemem, nem akartam semmit csinalni, de aludni nem tudtam es mar akartam, mert tudom ha meg egy par nap ilyen akkor ott gond lesz. Ekkor nem szedtem altatot hanem nyugtatot, mert a ketto kozott eros kulonbseg van pl a frontin nem altato hanem nyugtato. az altato meg leroviditi az elalvasi idoszakot es segit megtartani, de nem nyugtat, max minimalisan. klinikai depresszio sajnos tud ilyet produkalni. az mas kerdes nyugtatonal, hogy este nem kattog az agyad lefekveskor rovid ideig es azert alszol el, de felkelsz hajnali 2 kor es forgolodsz, visszaalszol 5 ig, aztan probalsz aludni talan 30 perc sikerul, es a wekker zorog mint a hulye hogy menni kell munkaba.
febr. 8. 09:29
 17/36 anonim ***** válasza:
63%
Utazás miatt. A Balatonon voltam és onnan kellett reggel 10 órára az ország másik végébe érni, már majdnem a román határ északi részéhez vonattal. A 2:51-es vonattal kellett indulni a Balatonról, hogy 9:58-kor beérjen a negyedik vonat (3 átszállással). Úgyhogy már inkább nem is aludtam el, mert nem tudtam volna felkelni, pont ment pár jó film a tévében, azt megnéztem addig. Aztán ott a program tartott délután 4-ig, igaz már nem a Balatonhoz mentem vissza hanem haza, Budapest agglomerációjába, de az is 3 vonat + 1 busz, 5 óra hossza volt. Utána be az ágyba és másnap 10 körül keltem. És ez tavaly volt, azóta tágult az univerzum, mert hosszabb a vonatok menetideje.
febr. 8. 09:48
 18/36 anonim ***** válasza:
38%
Igen, de rettenetesen megviselt, így, ha lehet kerülöm.
febr. 8. 09:56
 19/36 anonim ***** válasza:
23%

Nekem egyben 52-53 volt a max fiatalon diákmunka mellett. Egyszerűen a holtpont után nem éreztem magam álmostank, este meg jött az éjszakás műszak, reggel betettem videót, aztám megint átestem a holtponton.

A végén sem éreztem magam álmosnak, csak depressziósnak, és lefeküdtem, hogy magpróbálok aludni, majd 14 órát aludtam egyben.

febr. 8. 09:56
 20/36 anonim ***** válasza:
23%

Pár alkalommal fordult csak elő ilyen.

Például, amikor a 4 fős koliszobában a két felsőbb éves lány többnapos kirándulásra ment, így az osztálytársammal ketten maradtunk, és beszélgettünk egy jót. Ami annyira remekül sikerült, hogy mire észbe kaptunk, már szólt a központi ébresztő.

Olyan is volt, hogy nyáron belefeledkeztem egy jó sorozatba, még Indavideón, ahol egymást után, szépen sorban jöttek a következő részek, és már csak arra figyeltem fel, hogy a szüleim a konyhában készülődnek, javában reggel.

Tényleg nem sűrűn volt, de az a pár alkalom szépen megmutatta, hogy nekem az ilyen nagyon nem való. Nagyon használhatatlan voltam olyankor, meg nyűgös, ami nem túl szép és kellemes látvány.

febr. 8. 10:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!