Előfordult, hogy 24 órán keresztül fent maradtál?
Igen, két napig ébren voltam egyszer. Elmentem dolgozni, este buli, aztán alvás nélkül munka, és utána megint volt este program :D Fiatal voltam és még bírtam.
Ma már nem bírnám :)
Hajajj! Nem is egyszer!
Jártam egyetemre... Szóval előfordult sokszor, hogy nem végeztem a tanulással a vizsgákig. A 24 óra semmi... Sajna volt több is, még ha nem is mindig egy huzamban, de nagyon minimális alvásokat tudtam megengedni magamnak.
Nekem egyben 52-53 volt a max fiatalon diákmunka mellett. Egyszerűen a holtpont után nem éreztem magam álmostank, este meg jött az éjszakás műszak, reggel betettem videót, aztám megint átestem a holtponton.
A végén sem éreztem magam álmosnak, csak depressziósnak, és lefeküdtem, hogy magpróbálok aludni, majd 14 órát aludtam egyben.
Pár alkalommal fordult csak elő ilyen.
Például, amikor a 4 fős koliszobában a két felsőbb éves lány többnapos kirándulásra ment, így az osztálytársammal ketten maradtunk, és beszélgettünk egy jót. Ami annyira remekül sikerült, hogy mire észbe kaptunk, már szólt a központi ébresztő.
Olyan is volt, hogy nyáron belefeledkeztem egy jó sorozatba, még Indavideón, ahol egymást után, szépen sorban jöttek a következő részek, és már csak arra figyeltem fel, hogy a szüleim a konyhában készülődnek, javában reggel.
Tényleg nem sűrűn volt, de az a pár alkalom szépen megmutatta, hogy nekem az ilyen nagyon nem való. Nagyon használhatatlan voltam olyankor, meg nyűgös, ami nem túl szép és kellemes látvány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!