Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak szerintem jellemzőbb a...

Csak szerintem jellemzőbb a szegényebb rétegekre a rasszizmus?

Figyelt kérdés
Mintha a saját anyagi helyzetük miatt a külföldieket hibáztatnák és a bevándorlást. Ez régebben például a skinheadeknél volt megfigyelhető. (semmi bajom nincs senkivel és senkit nem nézek le a keresete vagy származása miatt)
2024. febr. 3. 23:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
24%

Nem függ össze.

Az idegentől, idegen kultúrától idegenkedés kódolva van az ősi ösztönökben: területféltés, stb.

Civilizált ember tudatosan nem a származás alapján ítél.

Viszont nagy számú társadalmi együttélési tapasztalatok alapján az előítélet, óvatos idegenkedés, távolságtartás reális és észszerű önvédelem.

2024. febr. 4. 07:02
 12/14 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem ez inkább függ a kultúrától amiben élnek. Iskolázottság, empátia és a környezeti hatások amik mérvadóak. Szerintem gazdagok között is vannak bőven rasszisták, főleg Magyarországon.
2024. febr. 4. 09:23
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Az angol 3-as irányítók amikor készültek fogasokon lógtak és amikor végeztek leakasztottak azokat és kicsomagoltak a kezeslabasukbol. Minden 1 millió évben az 1milliardban azt siratják. Ez az egyik legnagyobb ünnepuk , hogy ebbe a néhány ezer évben hordanak minden 1 millió évben
2024. febr. 4. 10:21
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Gazdag családban nőttem fel, éltem többször külföldön is, volt külföldi pasim is, kétdiplomás vagyok.

A c betűs állampolgárok problémás 90%-át mégis messziről kerülöm :D Álszentek azok az emberek, akik azt állítják, adott népcsoportoknak nincsenek rájuk jellemző szokásai, tulajdonságai. Ez persze nem jogosít fel senkit arra, hogy vadidegen embereket bántson pusztán a származásuk miatt, mert ahhoz tényleg butának kell lenni, de elismerni, hogy nem minden ember egyforma, teljesen ésszerű dolog.

2024. febr. 4. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!