Milyen érzés ducinak lenni?
Figyelt kérdés
Nekem szimpik a közép husis alakúak.2024. febr. 2. 09:04
1/7 anonim válasza:
Szerencsére nem tudom, nem vagyok és soha nem is leszek dagadt.
2/7 anonim válasza:
Nem jó érzés. Nagy átlagban lelki okai vannak. Stressz levezetésre vagy az érzelmektől való eltávolódásra használják sokan, csak nem tudnak róla. Lefogyni nem csak akarat kérdése és kitartásé, hiába gondolják ezt sokan. Ez olyan, mint a többi függőség, amivel valamit pótolsz vagy épp elnyomsz, mert így védekezik az agyad. Ha a mögöttes dologgal kezd el foglalkozni az ember észrevétlenül helyreáll a súllya, mivel megváltozik az étellel való viszonya.
3/7 anonim válasza:
A folyamatos bodyshaming miatt eléggé kellemetlen volt
5/7 anonim válasza:
Rossz, kényelmetlen, sok dologban gátol pl. öltözködés.
6/7 anonim válasza:
Nagyon rossz, mert izzadsz, nehéz felmenni a lépcsőn, össze érnek a combjaid középen és fáj meg kilyukad a nadrág, szóval ilyenek, rohadtul kényelmetlen. Hát arról meg nem is beszélve, hogy az ember undorodik magától, fogyókúráznia kell, stb.
7/7 anonim válasza:
Ducinak lenni szerettem (75-80 kg), kövérnek lenni már nem (90-97 kg). Fájnak már az ízületeim, gátol a mozgásban, jobban izzadok, kihíztam a kedvenc ruháimat, aránytalan lett a testalkatom, tokám lett.
Haladok egyébként, 97 kg-ról már 90 vagyok, 1,5 hónap alatt.
Mondjuk én azt nem tudom elképzelni, vékonynak milyen lenni, mert mindig husis voltam gyerekként is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!