Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hiányzik a régi életem mit...

Hiányzik a régi életem mit tegyek nagyon fojtogat a hiány és a múlt?

Figyelt kérdés
Kedvenc emberem nem tudom meddig lesz távol még, már nem köt le semmi, amiket szerettem csinálni az se érdekel, mennék dolgozni de még nem találtam helyet ahová felvettek volna, másik az, hogy hiányzik a sulis gyakorlati helyem akkor legalább még volt életem. Egyre többet kiabálnak velem itthon hogy nem csinálom meg a feladataimat, de annyira rosszkedvü és unott vagyok, hogy nincs is erőm megcsinálni őket. Szoktam tornázni, de már azt se tudom olyan nagy erővel csinálni mint régen. Barátaim nincsenek, nem értem meg magam senkivel csak a neten beszélgetek emberekkel jobban, de már azt is kezdem unni. Mi lenne a leggyorsabb kiút ebből az helyzetből? Nem bírom már!

jan. 23. 10:32
 1/6 anonim ***** válasza:
83%

Pszichológus a leggyorsabb.

Úgy gondolod a kedvenc embered hiánya miatt van ez. Ő kid neked?

jan. 23. 10:37
 2/6 anonim ***** válasza:
35%
1-es! A pszichológus nem hozza vissza a régi életet! És a rég múltat sem tudja pótolni a pszichológus!
jan. 23. 10:39
 3/6 anonim ***** válasza:
52%

#2 Az lehet, de a depresszióját tudna kezelni.

Neked mi a javaslatod, mint leggyorsabb megoldás? Építsen időgépet?

jan. 23. 10:46
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Annakidején nekem is volt ilyen szakaszom az életemben. Amikor már dolgoztam, jött egy időszak, hogy milyen jó volt az egyetem és mennyire hiányzik de aztán rá kellett jönnöm, mindig csak az a szakasz hiányzik az életünkből, ami elmúlt, főleg akkor amikor változás van az életünkben. Ez a hiányérzet pedig átmeneti addig, amíg valami célt nem találsz.

Nekem például egy új hobbi segített ebből kikecmeregni. Utána kezdtek beugrani azok a dolgok is ami miatt viszont sokkal jobb a ostani életem, illetve bele tudtm abba is gondolni, hogy az a szakasz szép volt, de a mostani is ugyanolyan szép, sőt szebb, tehát el tudtam engedni.

jan. 23. 11:41
 5/6 anonim ***** válasza:
50%
Ugyanilyen helyzetben vagyok!
jan. 23. 11:57
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is nagyon hajlamos vagyok a múltat romantizálni, ott élni. Próbálj jobb lenni a múltbéli önmagadnál, például jobb alakot elérni, megtanulni egy nyelvet, valami cél segítene szerintem, hogy a jelenre - és jövőre tudj fókuszálni. Valami amit el akarsz élni és izgatott leszel, hogy bekövetkezzen.

Az agyunk hajlamos túlságosan is megszépíteni a múltat, holott előre kell tekinteni.

febr. 3. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!