Hogy bírjátok egyedül? Milyen érzés a " magány"? Mióta vagytok egyedül?
Figyelt kérdés
Saját döntésetek, vagy elhagytak? Jó vagy szenvedés? Csalódás miatt lettél magányos? Vagy csak mert nem akrsz senkit?2023. dec. 12. 19:13
2/17 A kérdező kommentje:
1 olyan rossz?
2023. dec. 12. 19:16
4/17 anonim válasza:
Van egy alapbetegségem, így alapból nem kellek senkinek sem. Jó a magány, azt teszem, amit akarok - persze korlátokkal. Ha hibázok, akkor magamat okolhatom.
5/17 A kérdező kommentje:
4/4 szuper!
2023. dec. 12. 19:21
6/17 anonim válasza:
Szerettem.Elhagytak.Csalódtam.Reméltem.Vártam.Rendbejöttem.Próbálkoztam.Csodálkoztam.Magamra maradtam, bármit igyekeztem,bárhogy ismerkedtem.
Megszoktam.Elviselem.
7/17 A kérdező kommentje:
6/6 tök jó, ...nem kötelező együtt lenni valakivel
2023. dec. 12. 19:29
8/17 anonim válasza:
5 hónapja, szakítottam, boldog vagyok egyelőre egyedül:)
9/17 anonim válasza:
Néhány éve. Meglehet szokni. De ezt csak fiatalon lehet bírni, nem csoda, hogy a magányos idősebben hamarabb meghalnak vagy öngyilkosok lesznek.
10/17 anonim válasza:
Még annyit,hogy 55 vagyok és hat éve hagytak el,nem sokkal karácsony előtt.De mégis élek, nem fordult meg a fejemben öngyilkosság.De bosszú sem.
A 6 os vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!