Milyen érzés ha megölel egy lány?
Soha nem értem még egy lányhoz sem, nem volt kapcsolatom semmi. Néha sírok a szobámba mert jó lenne ha valaki szeretne és megölelne. Milyen érzés kapcsolatba lenni és ölelést kapni?
19/F
Elnézést, félreolvastam a kérdést, azt olvastam, hogy
"Milyen érzés ha megöl egy lány?"
Szerencsére ennyire nem vészes a helyzet. Amúgy egy nagyon triviális dolgot említettél, egy egyszerű ölelés, igen, hát majd megtudod, amikor megölelnek. :D
Bocs de a kérdés olyan értelemben hülyeség, hogy ezt nem lehet elmagyarázni. Olyan kérdés, mint hogy milyen érzés a szex? Arra se lehet azt mondani, hogy olyan, mint a maszturbálás, mert nem olyan.
Egyébként ha van lány ismerősöd, akkor egyszerűen fogod magad, odamész hozzá, és megöleled. Aztán ha kérdezi, hogy ez most mégis mi a f*sz volt, akkor elég annyit mondanod, hogy "csak kedvellek, és ezt nem elég mondanom", vagy valamit, nem kell túldramatizálni, ez nem egy akkora dolog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!