Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mikori a legrégebbi ruhátok,...

Mikori a legrégebbi ruhátok, hány éves?

Figyelt kérdés
febr. 1. 18:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

9-es vagyok, a fürdőgatyás, még eszembe jutott valami.

Van egy Replay vászonnadrágom, nyári, de hosszúnadrág.

A Mammutban vettem 1998-2002 között valamikor. Konkrét évre nem emlékszem, de az is olyan minőség, hogy nyaranta egyik főnadrágom és a mai napig tökéletesen tartja a színét, méretét, formáját, állagát, pedig többszázszor volt az is mosva.

febr. 1. 19:24
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Bőrkabát amit turkáltam. A zsebében 1991es német jegy volt, szóval gondolom legalábbis pár évvel korábbi gyártmány.
febr. 1. 19:30
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
NDK-s katonai gyakorló füles sapka (usanka), elég hülyén néz ki, hogy a sisakot rá lehessen húzni. Külterületen dolgozom, ha hideg van és fúj a szél mindig azt veszem fel. Nem tudom, mikori, de az NDK 1990-ben megszűnt ugye.
febr. 1. 19:30
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Egy farmer, 16 éves voltam, mikor turizta nekem anyukám. 32 vagyok, de már nem jön rám, viszont megtartottam :)
febr. 1. 19:31
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

A legrégebbi ruhadarab, amit már nem hordok, az ovis köpenyem a nyolcvanas évek közepéről 😀

A legrégebbi ruhám, amit még hordok, az a középiskolás éveimből van. Van póló, pulcsi és alkalmi ruha is ebből az időből.

Most 40 éves vagyok, szóval elég réginek számít szerintem 🙂

febr. 1. 19:44
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Van egy neon zöld pulcsim, sweatshirt inkább, ami 35 éve megvan. 1989-ben vettem az akkor frissen egyesült Németországban. Tökéletes állapotban van, ki sem bolyhosodott, meg sem kopott, el sem szakadt, és a színe még mindig olyan mint egy vadiúj kukásmellényé.
febr. 1. 19:46
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Van egy farmerdzsekim, ami 14 éves koromban már biztosan megvolt (de talán már előbb is), most vagyok 36, szóval 22 éve hordom. Imádom, szerintem engem ebben temetnek el 😂
febr. 1. 20:01
 18/21 anonim ***** válasza:
14 éves voltam amikor vettem egyedül zsebpénzből egy pulóvert (addig szüleimmel vásároltam ruhát). Most 42 éves vagyok. Mai napig jó rám, de csak itthon hordom, az anyaga már nem az igazi.
febr. 1. 22:00
 19/21 Metionin ***** válasza:
16 éves koromban vettem egy piros-fekete láncos kockás szoknyát és egy hosszított, aszimmetrikus pántos felsőt szegecsekkel a kínaiban. Nagyjából az első pár ruhadarab volt, amit végre én választhattam magamnak néhány más cuccal együtt de azok már nincsenek meg, elkoptak. Ez a 2 darab most 33 évesen is megvan és hordom, a szoknyához az övet kellett lecserélni de amúgy hibátlanok. Ezeket a 12 éves szövetkabátom követi.
febr. 1. 22:13
 20/21 anonim ***** válasza:
Van egy kb 11 éves itthoni pulcsim. Van rajta már vagy 4 apró lyuk, már nem hordom ugyan, de ki se dobom. Ereklye.
febr. 2. 01:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!