Mikori a legrégebbi emlékeket és hány évesek vagytok?
Figyelt kérdés
2015. aug. 20. 11:49
1/16 anonim válasza:
Bilin ültem és sunyin X-aktákat néztem.
2/16 anonim válasza:
Babakocsiban feküdtem. Mélykocsiban.
3/16 anonim válasza:
Mivel nem tudom mi a képzeletem szüleménye és mi az ami valódi emlék, így elég nehéz válaszolni.
Van egy emlékem hogy cicizek, de ez nagyon valószínűtlen mert 2 éve koromban abbahagyta anyukám és a legtöbb embernek nincs emléke 2 éve kor előttről.
Óvodából több emlékem is van, de azoknak nem tudom a pontos dátumát
4/16 anonim válasza:
én is babakocsiban feküdtem. 2 lehettem.
19 vagyok
5/16 anonim válasza:
Az biztos, hogy nincs babakocsis emléketek. Inkább csak tudjátok, hogy volt ilyen, és képzelitek. :) de nem akarom elrontani az örömötöket.
6/16 anonim válasza:
Nem akarom elrontani az örömötöket de jogotok van tudni az igazságot, nem lehetnek babakocsis emlékeitek.
7/16 anonim válasza:
Két és fél éves koromról van emlékem.
34 éves vagyok.
8/16 anonim válasza:
3 vagy 4 lehettem és autós gumicukrot ettem,amit apukám vett nekem. Épp vitt át anyukámhoz meg a 2 évvel fiatalabb húgomhoz és emlékszem nem akartam adni neki a gumicukromból...:)
10/16 anonim válasza:
2 évesen még van emlékem, ahogy dobálom a matchboxot a régi házunkban. De ez iszonyú halvány... de mégis emlékfoszlány. Most 23/F vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!