Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mikori a legrégebbi emlékeket...

Mikori a legrégebbi emlékeket és hány évesek vagytok?

Figyelt kérdés
2015. aug. 20. 11:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Olyan 3-4 éves lehettem mikor bátyámmal meg a haverjaival kimentünk a pályára focizni. A vége felé ránéztem egy lányra és elindult az orrom vére..És arra tisztán emlékszem hogy egy szürke labdánk volt piros csíkokkal. :D

17/f

2015. aug. 20. 12:50
 12/16 anonim ***** válasza:

Nekem is van babakocsis emlékem. Nem fekvő, hanem ülő kocsis (lehet, hogy már három éves is elmúltam), kiszálltam belőle, és toltam. Nagyapa vitt.

Korai emlékem, hogy saját faráccsal zárható ágyamban fekszem, és érzem a magatehetetlenséget. Talán ezt tenném legkorábbra, bár ez koránt sem biztos.

Még intenzíven emlékszem régi mesefilmekre, néhánynak csak egy-egy jelenetét láttam, és később ezekből nyomoztam ki. Így fedeztem fel például A végtelen történetet, A hegy gyomrában sorozatot és az Ico a bátor lovacska rajzfilmet.

2015. aug. 20. 12:54
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Befogadtunk egy csapat kóbor kiscicát, és azokat nyúztam, kergettem, babusgattam. 3-4 éves lehettem. Van sok emlékem azokból az időkből, de talán ez a legtisztább. 15/L
2015. aug. 20. 13:02
 14/16 A kérdező kommentje:
nekem is óvodástól vannak emlékeim. van ami nagyon tiszta még arra is emlékszem mint mondott a játszópajtásom.
2015. aug. 20. 13:21
 15/16 A kérdező kommentje:
ja 36/f
2015. aug. 20. 13:21
 16/16 anonim ***** válasza:

2. vagyok. Nem volt fotó róla, de elmondtam anyukámnak, miszen színű volt a babakocsim belülről... Akkor hallgattam a cipője kopogását. Még mosst is tiszta az emlék... 34 vagyok. Miért kell belénk kötni? Attól hogy ti nem emlékeztek ilyen régi dolgokra, nem azt jelenti hogy más sem teheti.

A kérdező azt kérdezte: nekünk mi a legkorábbi emlékünk, nem azt, hogy szerinted másnak mi lehet a legkorábbi...

2015. aug. 22. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!