Kivel cserélnél életet 2 napra? Mi jellemzi az ő életét?
Figyelt kérdés
A te körülményeid is érdekelnek.2024. febr. 1. 15:47
1/8 anonim válasza:
Nem cserélnék senkivel. Maximálisan elégedett vagyok.
2/8 anonim válasza:
Olyannal aki napi szinten eszik rengeteg főtételt, napi szinten megölelik, normális, szerető családban él egy normális családi házban. De csakis kizárólag a 18. születésnapomig! Utána visszacserélném az életünket és a saját életemben elszöknék egy albérletbe. Szóval csak ideiglenesen cserélnék életet. Egyébként tudom, hogy ilyen élet nem létezik, de "élet-csere" sincsen, szóval amúgy is lehetetlen dolgokról beszélünk.
3/8 anonim válasza:
Jaaaa, hogy 2 napra??? Bocsánat, nem figyeltem. Akkor nem a 18. szülinapomig csak 2 napra.
4/8 anonim válasza:
Orbán Viktorral. Két nap alatt új választási törvényeket fogadtatnék el, aztán feloszlatnám az országgyűlést.
5/8 anonim válasza:
Egy egészséges emberrel, akinek nem gond az étkezés, a megszokott, természetes járás, a társas kapcsolatok.
6/8 anonim válasza:
Kiszel Tündével.Fogdoshatnám a saját melleimet.
7/8 anonim válasza:
Senkivel. Saját életre vágyom, nem mások életére.
8/8 anonim válasza:
A crushommal, egész nap bámulnám magam a tükörben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!