Szereted a nemedet vagy cserélnél?
Figyelt kérdés
Szereted hogy nőneműnek születtél? Miért?
Szereted hogy hímneműnek születtél? Miért?
Esetleg van olyan dolog amiért inkább (ha tehetnéd) az ellenkező neműnek születnél, vagy változnál át?
Én lány vagyok és soha nem cserélnék, imádom hogy nőneműnek születtem. :)
2022. febr. 20. 11:22
1/8 anonim válasza:
Én férfi vagyok és szeretek az lenni. Nem tudom miért. Lehet, ha nőnek születtem volna akkor azt szeretném.
2/8 anonim válasza:
Változtatni nem változtatnák, de a saját nememmel nem igazán jövök ki. Szerencsére a másikkal igen és vannak akik elfogadnak.
3/8 anonim válasza:
Nő vagyok, szeretek is az lenni. Lehet, hogy férfiként is ugyanezt érezném. Inkább a nyomást nem szeretem, amit a nemekre gyakorol a társadalom.
5/8 Shai-Hulud válasza:
Én a MÁSIK nemet szeretem, ezért nem cserélnék :-)
6/8 anonim válasza:
Nem vagyok jó nő, nem érzem magam nőnek sosem,de férfi se lennék.
7/8 anonim válasza:
Régen azt gondoltam, hogy a férfiaknak egyszerűbb. Aztán idővel beláttam, hogy tulajdonképpen mindenkinek megvan a maga keresztje nemtől függetlenül. Talán annyiból szerencsésebb a férfilét, hogy kevesebb szexuális zaklatásnak vannak kitéve.
8/8 anonim válasza:
*Ja, és a lényeg kimaradt. Ezen okok miatt nem cserélnék nemet, de ha egy napra ki lehetne próbálni, akkor biztos kipróbálnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!