Mit gondoltok azokról az emberekről, akik felnőtt korukban nevet cserélnek?
Nevet változtattam, mert sose tetszett az eredeti.
Apámmal amúgy se volt jó viszonyom, így legalább le is tudom tagadni a családját.
Volt egy csaj, aki művész akart lenni, ezért megváltoztatta a nevét (nem fogta fel, hogy mi is az a művésznév)
Nem jött be a művészkedés, ezért a sok papírmunka meg kifizetett összeg után nemsokára visszaváltoztatta.
Na ő fura, de ennyiben ki is merül a véleményem. Amúgy meg abszolút támogatom, mert születésekor nem dönthet a nevéről, ha nem tetszik akkor válasszon másikat.
Én rövidítettem a nevem.
xxxxxxxxxxxx-yyyy zzzzz iiiiiii ből lettem yyyy zzzzz. Egyszerűbb lett az életem :D
mit gondoljak róluk... mondjuk azt, hogy nem jött be nekik a szülők által adott név?
majd egyszer én is meg fogom, csak előbb szereznem kell egy olyan állampolgárságot, ahol normális az utónévkönyv. nem is szeretem, nem illik hozzám amivel szültek, meg nem is praktikus nemzetközi viszonylatban
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!