Cserélnél valakivel életet?
Figyelt kérdés
Írjátok le kommentszekcióba hogy igen, vagy nem. Ha igen, akkor kivel?2022. márc. 5. 15:38
A kérdező szavazást indított:
Nem. Az én életem tökéletes, fenékig tejfel. 😊🤩 1000 Ft/óráért adok életvezetési tippeket bárkinek.
Nem. Kicsit sárga a paradicsom, kicsit savanyú, de az enyém. 🍋
Mint a huzat!!! Kell a fenének ez az élet, lecserelém egy sokkal jobbra!🖕
25 szavazat
1/9 anonim válasza:
Bárkivel, aki egészséges. Nekem van egy alapbetegségem, és jó lenne kipróbálni, milyen lehet egy egészséges élet.
2/9 anonim válasza:
Nem. Saját tollakat akarok és nem másokéval akarok ékeskedni.
3/9 A kérdező kommentje:
Én ha tehetném, belemásznék egy másik ember bőrébe.
2022. márc. 5. 15:49
5/9 A kérdező kommentje:
4: Béla, kinek nézése méla? 🙂
2022. márc. 5. 16:23
6/9 anonim válasza:
Nem... Ingyen odaadom, csak vigye🤷♂️
7/9 anonim válasza:
Soha nem csereltem volna, de most mar nemcsak szivvel, esszel sem lenne ertelme.
9/9 anonim válasza:
Igen!
Én több személlyel is cserélnék: a volt osztályfőnököm, az egyik volt osztálytársam, Rihanna. Kíváncsi vagyok az ő szemszögükből milyen lehet nekik az élet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!