Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem érti meg sok nő,...

Miért nem érti meg sok nő, hogy a férfiaknak milyen nehéz helytállni a világban?

Figyelt kérdés
Nincs mindenkinek milliós keresete.
2024. jan. 30. 00:54
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
93%

Nincs milliós kereseted, ezért nem tudsz olyan "jobbféle" nőt venni, amire feláll a kuki? Jajj, de nagyon sajnállak! Tényleg, micsoda tragédia.

Nekem tök könnyű, hiszen az átlagkeresetemből fenntartok egy albérletet, tisztességesen felnevelek két gyereket, évi egyszer elmegyek velük nyaralni, tartalmas programjaink vannak év közben is. Teljes állás és két gyerek mellett gyakorlatilag két háztartást vezetek, mivel az édesanyám már nagyon beteg, és egyedül nem tudja magát ellátni. "Természetesen" a munkahelyemen is kétszer annyit kell letenni az asztalra, mint a férfi kollégáknak, és ha bármilyen előrelépést sikerül kiharcolni, minden pasi azon puffog, hogy biztos széttettem a lábam.

Mindenhol nektek lejt a pálya, mégse vagytok képesek semmire se jutni. Ha tized annyi energiát fektetnétek bármibe, mint az itt nyavalyásba, már meglenne a milliós fizetés meg a görög félisten test. De nektek egy szájbavert randit se sikerül összehozni, és 35-40 évesen centire ott tartotok, ahol 20 évesen. Közben ti fikázzátok a 30+ nőket és/vagy az egyedülálló anyákat, akik egy szürke hétköznap többet letesznek az asztalra, mint ti egy élet során, és nem mellesleg külsőre is sokkal jobban néznek ki. De a ti szemetekben kudarc meg bukás egy hosszú kapcsolat, miközben szűzen fogtok meghalni? Kudarc, ha egy nő ki mer lépni a házasságából, és inkább van egyedül, miközben ti itt vinnyogtok évekig, hogy nem akartok egyedül lenni?

Ti tartjátok magatokat jobbnak és itt hisztiztek, hogy nektek milyen nő jár? Most meg már a milliós fizetés is alanyi jogon kéne? Esetleg kérj a gyakori kérdésektől minden kiírt hisztiért egy százast, úgy hamar összejön a csúcsfizetés!

2024. jan. 30. 08:12
 22/31 anonim ***** válasza:
93%
Egy egyszerű szobafestő-mázoló vagyok, bőven millió felett van a havi bevételem… adom, ha kevesebb lenne a rinya és több a cselekmény, sokkal gazdagabb ország lennénk.
2024. jan. 30. 08:16
 23/31 anonim ***** válasza:
12 akkor miért a nagyátlagot szemelted ki. Te is különleges vagy hogy átlagtól eltérő a magasságod, akkor keress átlagtól eltérő személyiségű nőt.
2024. jan. 30. 08:16
 24/31 anonim ***** válasza:
0%
22 Most pont te beszélsz amikor a festő szakma ma ilyen felkapott és megfizetik? Szerencséd van hogy ezt tanultad. A gáz hogy mire valaki átképzi magát, megint változhat mi az ami felkapott.
2024. jan. 30. 08:18
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
A mai világban legfeljebb annak "könnyű", aki gazdag családba születik és pénzelik, lakást vesznek neki, örököl, stb. Mindenki más, nemtől függetlenül, erőfeszítéseket tesz.
2024. jan. 30. 08:41
 26/31 anonim ***** válasza:

Kolléganőm másfél évet várt az asztalosra, hogy megcsinálja a beépített konyhabútort. Egy jobb gázszerelőnél két év a várólista. A mi autószerelőnk nem is fogad új ügyfelet, szó szerint kihalálos alapon lehet időpontot kérni.

Szerintem végtelenségig lehetne sorolni.

De egy mozdonyvezető is jól keres, mondjuk kicsivel a millió alatt. Kivéve, ha rögtön az osztrákoknál kezd, akkor bőven többet. Erős hiányszakma, mondhatni nyugdíjas állás. Buszsofőr, villamosvezető szintén.

A végtelenségig lehetne sorolni.

2024. jan. 30. 08:44
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

24# 30 évesen képeztem át magam, asztalosról egyszerűen a szerszámigény miatt.

Nem azért keresek jól mert a festő “felkapott” festőre mindig szükség volt, és a belátható jövőben amíg nem terminátorok festenek, addig szükség is lesz…

Szépen dolgozom emiatt ajánlanak tovább az emberek… nncs ilyen, hogy azért keresel jól, mert az “felkapott”

Haveromegy egyszerű takarító, befektetett takarító gépekbe, és ő is kimaxolja a kata-t minden évben… dolgozni kell, nem azon siránkozni, hogy jajj ha átképzed magad addigra az nem lesz felkapott…

12 éve folyamatosan ha az évi bevételt visszaosztom folyamatosan millió felett vagyok.

De legyen akármilyen szakmád, ha jó vagy benne, és hajlandó vagy önállósodni, simán elérhető.

2024. jan. 30. 08:55
 28/31 anonim ***** válasza:
27 Köszi, az mondjuk igaz hogy talán a festőhöz kell a legkevesebb gép. Dekorációt is festetek vagy csak sima egyszínű?
2024. jan. 30. 09:10
 29/31 anonim ***** válasza:
Minimális dekorációt vállalok amit maszkoló szalaggal és matekkal el lehet készíteni, ugyanis szabadkézi ábrákhoz se türelmem, se tudásom, se kézügyességem nincs.
2024. jan. 30. 09:30
 30/31 anonim ***** válasza:

"Hogyha a felsoroltakat a férfiaknak nőkkel kell megtenni, meglepődnél mennyi férfi még örülne is a helyzetnek.

Hogyha férfival, gondolom te is érzed, hogy nem ugyanaz a helyzet."

Ugyanaz. Nem vonzalomra megy.

Ha most te meg én elmegyünk akárhova, és rámutatsz egy random faszira, teljesen mindegy, ki az, ugyanúgy undorít engem a vele való szex gondolata, mint téged.

2024. jan. 30. 11:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!