Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem érti meg sok nő,...

Miért nem érti meg sok nő, hogy a férfiaknak milyen nehéz helytállni a világban?

Figyelt kérdés
Nincs mindenkinek milliós keresete.
2024. jan. 30. 00:54
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
92%
Oké.
2024. jan. 30. 00:56
 2/31 anonim ***** válasza:
93%
Tán a nőknek nem kell helyt állni a világban?
2024. jan. 30. 00:56
 3/31 anonim ***** válasza:
82%

Bizonyos szempontból mindkét nem számára vannak nehézségek.

Viszont szerintem a kérdés sértő, mert elég csak megnézni, hogy milyen sokáig elnyomásban éltek a nők és sok helyen még most is, az adott nép vallásából vagy kultúrájából kifolyólag. Ha férfinak tartod magad akkor ne hisztizz, hanem legyél erős. Szerintem egyébként manapság is nőnek lenni nehezebb, mert csomó olyan dolog van, amivel egy férfinak nem feltétlenül kell szembenéznie a modern társadalomban csak túlzottan szexcentrikus lett a világunk és ilyen téren egy nőnek persze, hogy könnyebb megkapnia amit szeretne.

F

2024. jan. 30. 00:58
 4/31 anonim ***** válasza:
78%

"csak túlzottan szexcentrikus lett a világunk és ilyen téren egy nőnek persze, hogy könnyebb megkapnia amit szeretne"

He?

2024. jan. 30. 01:00
 5/31 anonim ***** válasza:
93%
Miért nem érti meg sok incel, hogy nem a csóróságuk, hanem főleg a személyiségük miatt kerülik őket a nők?
2024. jan. 30. 01:04
 6/31 anonim ***** válasza:
70%

Arra gondoltam, hogyha egy nő szexelni akar vagy épp azzal szeretne valamit elérni akkor könnyedén találhat rá jelentkezőket és sok esetben meg is tudja valósítani. (Most ennek a moralitásába ne kössön bele senki.)

Ezzel ellentétben sok férfi számára ezek nem feltétlenül vannak meg, a hiszti pedig sok esetben ebből fakad, hogy "jaj a nőknek milyen könnyű..".

#3 voltam.

2024. jan. 30. 01:04
 7/31 anonim ***** válasza:
87%
Bocs a csúnya szavakért, de én már holnaptól (mától) élnék abban a világban, ahol a férfiaknak baszni-szopni kell akármiért, és ha nincs gyomruk hozzá, akkor így jártak.
2024. jan. 30. 02:04
 8/31 anonim ***** válasza:
82%

"Arra gondoltam, hogyha egy nő szexelni akar vagy épp azzal szeretne valamit elérni akkor könnyedén találhat rá jelentkezőket és sok esetben meg is tudja valósítani."

Abba inkább ne menjünk bele, hogy a férfiak egymásnak osztják a szerepeket, és nem a hálószában, hanem a kocsmában, munkahelyi kávézóban... SOkkal könnyebben jut előbbre egy alkalmatlan férfi, mint a sokkal rátermettebb kolléganője úgy nagy általánosságban.

2024. jan. 30. 02:14
 9/31 anonim ***** válasza:
92%
Mindenkinek vannak és?
2024. jan. 30. 06:05
 10/31 anonim ***** válasza:
90%

És ezen mit értsek meg?? Mi lenne a "megértés"? a te definiciod szerint?

P.S.

Miért nem érti meg sok FÉRFI, hogy a NŐKNEK milyen nehéz VÉKONYNAK, TÖKELETES KINEZETÜNEK LENNK a világban?

Nincs mindenkinek VÉKONY ALKATA.

2024. jan. 30. 06:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!