Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem érti meg sok nő,...

Miért nem érti meg sok nő, hogy a férfiaknak milyen nehéz helytállni a világban?

Figyelt kérdés
Nincs mindenkinek milliós keresete.
2024. jan. 30. 00:54
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
93%

10

Erre szoktuk azt mondani, Shreknek, hogy akkor edzen... Bocs, de neked is nagyon beakadt ez a kövér/vékony dolog.

2024. jan. 30. 06:58
 12/31 anonim ***** válasza:
3%

Engem speciel a magasságom miatt kerülnek, volt max. 150 centis nő is, amelyik a szemembe mondta, hogy túl alacsony vagyok és biztos a farkam is kicsi...

Ha felmész egy társkeresőre, akkor láthatod, hogy a legalább középkategóriás nők elvárják a minimum 170, de inkább a 180 centis magasságot egy férfitól.

Ha minden másban tökéletes lennék, akkor is lenéznének a nők, szóval baromságokat írsz. Nem a személyiségen múlik, hanem a női nagyátlag ostoba elvárásain.

2024. jan. 30. 07:04
 13/31 anonim ***** válasza:
0%
5#-re ment az előző válaszom.
2024. jan. 30. 07:12
 14/31 anonim ***** válasza:

13

Én mondjuk edzek, sőt, én dokihoz is elmentem de egyszeruen sehogy nem megyek 64 kg alá, ha megpusztulok se...

2024. jan. 30. 07:23
 15/31 anonim ***** válasza:
75%

Erről egy Jim Carrey idézet jut eszembe, nem biztos, hogy pontosan idézem, de ez a lényege:

"Bárcsak a világon mindenki gazdag és világhírű lenne, aki azt csinálhatja, amit akar. Akkor rájönnének, hogy nem ez az út."

Szerintem itt is sok anyagiak miatt panaszkodó ha holnaptól millió fölött keresne, akkor rájönne, hogy hoppá, a fizuval együtt nem utalnak csajokat...

Pl. nekem 1,3M a nettóm és lassan egy éve volt olyan randim, ahol 2. alkalom is volt (nem mindig engem ejtettek). Ja, és 180-tól magasabb vagyok.

Nekem az az "átkom", hogy olyan irreális elvárásaim vannak, hogy a nő max. 34 éves és egyedülálló legyen, ne legyen gyereke, ne legyen dagadt és értelmes végzettsége van, nemcsak teng-leng a világban.

2024. jan. 30. 07:30
 16/31 anonim ***** válasza:
26%
Nem mintha elérhetettlen lenne a milliós kereset… persze nehezebb mint sírdogálni rajta, hogy nincs…
2024. jan. 30. 07:37
 17/31 anonim ***** válasza:

7: Hogyha a felsoroltakat a férfiaknak nőkkel kell megtenni, meglepődnél mennyi férfi még örülne is a helyzetnek.

Hogyha férfival, gondolom te is érzed, hogy nem ugyanaz a helyzet.

2024. jan. 30. 07:50
 18/31 anonim ***** válasza:
5%
Akinek minden az ölébe hull, csak mert nőnek született, annak ezt nehéz még elképzelni is.
2024. jan. 30. 07:55
 19/31 anonim ***** válasza:
89%
Mert a nőknek milliós keresete van?
2024. jan. 30. 08:04
 20/31 anonim ***** válasza:
58%
15ös,már kb 1 éve ezt olvasom tőled,hogy 34 alatti szingli nő kell neked. Ennyi idő alatt sem találtál? Már bocs de sztem ennyi idő alatt még en is becsajoztam volna,pedig nő vagyok.
2024. jan. 30. 08:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.