Valami bajom lenne?
Figyelt kérdés
Már gyereknek is ilyen voltam, hogy senkivel sem báratkoutam, elvoltam a kis világomba. Most egy 30 éves férfi vagyok, akinek sosem volt komolyabb barátnője, csak ilyen alkalmi szexek, mert egyszerűen most is elvagyok magamnak egyedül egésznap a lakásba munka után. Barátaim sosem voltak, nem vágyok semmilyen társaságra most sem. Valószínűleg családom sem lesz, meg feleségem sem annyira magamnak való vagyok, hogy egy kolostorban is ellennék életem végéigjan. 29. 19:57
11/14 anonim válasza:
Akkor változz meg, mi ezzel a problémád?
12/14 anonim válasza:
Az hogy nem tudja hogy csinalja es nem is fogja tudni soha
13/14 anonim válasza:
És mit pótol,hogy egyfolytában ezt írod ki gyakorin? Nem ez az első kérdésed. Gondolom sokszor vagy itt. Ez nem éppen azoknak a gyűjtőhelye,akik annyira elégedettek és nem hiányzik nekik a szociális élet ..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!