Nagyon bunkó vagyok?
Figyelt kérdés
Orvos magasnak találta a vérnyomásom, kérdezte, hogy mióta magas. Mondtam neki, hogy nem tudom, mert nem szoktam mérni. Aztán megkérdezte, hogy van-e fogalmam a magas vérnyomás következményeiről. És itt reflex-szerűen kicsúszott a számon: "És magának a szinusztételről?" olyan gyorsan jött, nem tudtam visszaszívni:D pár másodpercig szóhoz se jutott (gondolom, fingja sincs róla)tegnap 19:02
2/18 anonim válasza:
Abba még senki nem halt bele, hogy nem tudja mi az a sinus tétel..... De feltételezhető, mivel van érettségije az orvosodnak, tán van róla fogalma. Igen bunkó voltál.....
4/18 A kérdező kommentje:
De most akkor mindenki felvág azzal, amit az egyetemen tanult? Kérdezhettem volna a Lipschitz-tulajdonságú függvényeket is...
tegnap 19:24
5/18 anonim válasza:
De te idióta barom, az orvos nem felvágni akart vele hanem elmondani a veszélyeit. Nem igaz hogy ilyen hülye vagy komolyan
6/18 anonim válasza:
Na jó az kiderült a 4es válaszodból, hogy troll vagy, menj szépen alukálni, lövik a pizsit......
8/18 anonim válasza:
Igen. Neki ez a munkája, neki ezt kell csinálnia. Teljesen normálisan feltett egy tökre észszerű kérdést, te meg beszólsz neki...
9/18 A kérdező kommentje:
Nincs fogalmam róla, na és? Ha orvosit végeztem volna, biztos lenne.
tegnap 20:02
10/18 anonim válasza:
1 mérésbol levette volna hogy magas a vernyomásod ugy amblokk mindig?
Nem ingadozo, nem épp redbullt ittál, szerinte allandoan magas.
Az ilyen nem orvos aki 1 mérésből már elkapál mint a google hogy akármit keresel biztos rákos vagy meg minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!