Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nagyon bunkó vagyok?

Nagyon bunkó vagyok?

Figyelt kérdés
Orvos magasnak találta a vérnyomásom, kérdezte, hogy mióta magas. Mondtam neki, hogy nem tudom, mert nem szoktam mérni. Aztán megkérdezte, hogy van-e fogalmam a magas vérnyomás következményeiről. És itt reflex-szerűen kicsúszott a számon: "És magának a szinusztételről?" olyan gyorsan jött, nem tudtam visszaszívni:D pár másodpercig szóhoz se jutott (gondolom, fingja sincs róla)
tegnapelőtt 19:02
1 2
 11/18 anonim válasza:
100%
Te jó ég. Ahogy előttem már mondták, az orvos nem felvágni akart, a munkájának a része, hogy felvilágosítson a kockázatokról, ha te nem tudnál róla. Nem kéne ilyen sérülékeny egódnak lennie.
tegnapelőtt 20:06
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Na jó, ennyi ésszel te biztos nem vagy még 18...
tegnapelőtt 20:07
 13/18 anonim ***** válasza:
46%
Kiakadt higy nem erted miert kérsezi. Meg akart ijeszteni a magas vérnyomassal hogy agyvérzésed is lehet 10 ev mupva ebbol.
tegnapelőtt 20:07
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Bunkó vagy és éretlen, vagy csak szimplán gyerek.
tegnapelőtt 20:27
 15/18 anonim ***** válasza:
32%
A lepontozo is vmi barom? Alap az orvostudományban hogy nem 1 mérésből nem egy vérképből ítélünk halálra senkit! Ez nem normalis!
tegnapelőtt 20:34
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy átlagember tisztában van a magas vérnyomás legalább néhány kockázatával, nem kell ehhez orvosit végezni. Nem mindegy persze, hogy milyen stílusban kérdezte az orvos, de tartalmilag semmi kivetnivaló nem volt benne.
tegnapelőtt 20:35
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor áruld el légyszíves 15-ös, hogy az üzemorvos mennyi mérés után nem talál alkalmasnak a munkavégzésre?
tegnapelőtt 20:37
 18/18 A kérdező kommentje:

Az nem úgy volt régen, hogy az üzemorvost arra találták ki, hogy a veszélyes munkahelyeken foglalkoztatottak munkakörnyezetből eredő egészségügyi ártalmait nyomon kövessék és szükség esetén kivegyék pozíciójából?

Erre mi lett manapság? Szűrögetik az embereket orrba-szájba.

tegnapelőtt 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!