Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért törölted a Facebookod,...

Miért törölted a Facebookod, ha törölted?

Figyelt kérdés
ma 18:30
1 2
 1/12 anonim válasza:
0%
Igen.
ma 18:35
 2/12 anonim ***** válasza:
25%
Azért.
ma 18:42
 3/12 anonim ***** válasza:
85%

Állandoan csak visszaéltek vele. Es sok a bajom vele.

1. Mikor az egyik főnököm azt lesegette kik az ismerőseim es még elkezdett számonkérni hogy kiket miert veszek fel nem ajánlja(még belepofazott ebbe)

2. Másik főnököm meg a posztjaimon ette magát es hozta témába a melóban

3. Egyik volt barátom nyilvánosan kezdett rolam kétertelmű megjegyzéseket tenni az oldalamra a képem alá

4. "Bnőim" ráállnak az exeimre aktualis pasijaimra ha meglatják azonnal jelölgetik is ismerősnek, ha nem is ismerik egyaltalán de csak olyan alapon mert az én ismim aztán mögöttem privátoznak.

5. A pasik nem tartják be hogy ne lájkolgassanak engem(nem akarom közhírré tenni kikkel ismerkedem)es olyat nem lehet beállitani ha pl posztolok egy szelfit hpgy ne legyen lájkolhato

6. Olyan se állithato be hogy nyilvanos lehessen a képem csak x,y konkrét ismerősök nem láthatják.

7. Beleuntam abba hogy a képeket albumokat állitgassam hogy na ezt közeli ismerősök lathatják amazt rokonok emezt haverok na kapnak vmit a kollegák is.(pl fürdőruhás vagy akár füves akarmilyen fotóm láthatnák a barátok bnők szerelmem korosztályom, de kollegáknak nagyanyámnak rokonoknak főnököknek nem szánom egyáltalán.

8. Beteg féltékeny pasik állandoan a face miatt vegzálnak. Mert uristen megosztott egy másik pasi az oldalamon egy számot. Ilyenekbol 3 honapos balhé volt az egyik barom exemmel plusz felhivogatott minden ilyen pasi ismerősöm lejáratni gúnyolni előttük ellenem hangolni őket mintha en vmi retek lennék. Hanyinger.

9. Amikor adok veszek csopiban vasároltam es találkoztam az eladoval, kiderult hogy vegigcsekkolta az oldalam es nekiállt faggatni a vegzettsegemrol meg adatlapomrol szemelyes dolgaimat. B+ mi a köze van egy vadidegen eladónak hozzám?? Es aztán még gunyolódni is akart merthát ő nem hiszi el hogy egyetemet végeztem, biztos kamuból van az oldalamon.

Hányingerem volt az egész embertől.

10. Ha valahol társkerezek es ra akarnak venni messengerre ne lássák a face adatlapom. Semmi közük hozzá vadidegeneknek.

11. Egy rakat egyéb ember elöl amugyis bujkálok pl nem egy exem akar még ma is bekavarni lejáratni vagy bármi, plusz először kértek(elutasítottam) majd igazgatoi utasítasra köteleztek a munkahelyi messenger csoportba is belépni(, es nekik sincs közük az oldalamhoz, plusz marhára nem érdekelnek a kollegák családjai meg nyaralásai meg a magánéletük meg ugy eleve a kollegák mimt ember. A munkahelyen minden oke meg vicces meg jo a csapat de nem akarnék velük facezgetni hogy egymást lájkolgassuk meg köszöntgessük meg ezek a f.szságok)

Igazabol inaktiv az oldalam mert neha kell pl ha eladnék vmit vagy pl a revolut, wise banki ügyek, meg ügyvédi-jogi, vagy külföldi utazásos telekocsis, meg egyéb nekem fontos csoportok miatt. Csak baromi zavaro hogy nem lehet 2 kattintással inaktiválni ha felnéztem.

Es mindig módositgatja a meta a beállitasok menüket, plusz legutobb az egész telefonkonyvem adatait is leszedte a meta a facel ugy hogy a tel.szamom se adtam meg.

De a facenek is mint a googlenek egyszeruen teljhatalma van a telefonom felett. Minden jelszavam fényképem szoc.kapcsolataim azonnal birtokolja. Engedélyt se kér ezekre hanem alap pl hogy az eszközt(a telefonod) csekkolja elér benne mindent.

Undorít ez az egész rendszer is.

A google fiokom is váltogatnom kell.

ma 18:54
 4/12 anonim ***** válasza:
75%
*Ja ha meg letiltom a főnököm még megsértődnek! Mintha nem lenne ehhez jogom! Eszem megáll sokszor.
ma 19:03
 5/12 anonim ***** válasza:

Ja plusz1

Vannak olyan bnőim akik néha ilyen csöcskirakós profilképet tesznek ki, es vagy féltékeny vagyok vagy nem tudom de baromira zavar ha épp van egy barátom aki aztán neki áll az ismerőseim nézegetni azokon mélázni aztán engem faggatni a bnőmről! Meg gondolom rola álmodozni.

Ezt a pár bnőm legszivesebben le is szedném hogy ne legyen a facen ismerősöm, de amugy meg bnőim..(akik ott vannak mellettem a korházban is ha beteg vagyok is vagy volt amikor ők huztak ki bajból is, több évtizedes bnők)de szoval hogy nézne ki hogy bocsi ne legyunk már ismerősök légyszi mert zavar hogy kint vannak a csöcseid a profilodon es hogy az aktuális pasim azon hipnotizálja magát?

Na ezt se tudom megoldani es ök az elsők mindig (a bnők)akik lájkolják minden képem azonnal kirakas után a kövi pillanatban. Le se tudnak szakadni a face-rol.

ma 19:17
 6/12 AzImi ***** válasza:
Ha úgy érzem jogtalanul lettem letiltva, akkor kikerülöm a letiltást és ez úgy megy, hogy muszáj letörölni magamat. Aztán kivárom a 30 napot és ugyanazzal az e-mail címmel újra regisztrálok.
ma 19:21
 7/12 anonim ***** válasza:
6# akkor ujra fel is kell venned az ismerőseid egyesével? Nem?
ma 19:25
 8/12 AzImi ***** válasza:
Én nem jelölök be senkit, de ha olyan személy jelöl be akit ismerek, azt el szoktam fogadni.
ma 19:28
 9/12 anonim válasza:

6-os én ezt még nem is próbáltam nem tudtam hogy lehet ilyet köszi a tippet.

3-as amúgy van benne igazság én is le akarom törölni már régóta de a csoportok meg ezek és mindig azt görgetem nem érdekel csak tök fura lenne ha nem tudnék felmenni görgetni 24/20 órát legalább unatkozom

ma 19:32
 10/12 AzImi ***** válasza:
#9 Én is inkább csak a csoportok miatt vagyok fent, amúgy nem is regisztrálnék vissza 30 nap után. És egy jó tanács, aki egyszer letiltott azt kerüld el, mert újra le fog tiltani és kezdődhet minden előről.
ma 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!