Semmit, fogadd el hogy nem akar az ismerősöd lenni.. lehet már nem vagy neki szimpatikus, vagy nem is voltál
2022. febr. 12. 16:21
2/9 anonim válasza:
Miért akarsz az ismerőse lenni? Azért törölt, mert 4 éve láttad utoljára, nem tartjátok a kapcsolatot, nem érdekled. Ezen mi nem világos?
2022. febr. 12. 16:21
3/9 anonim válasza:
1.Lehet nem ismert fel a kep alapjan bar kicsi az eselye
2.Nem akar az ismerosod lenni
Ez a valoszinubb
Nem tudsz mit tenni igazabol
Ha nem szeretne visszajelolni o tudja miert akkor ez van
Max irj ra messengeren de lehet eroszaknak venne ki tudja
Ha engem kerdezel akkor hagyd az egeszet a fenebe
2022. febr. 12. 16:23
4/9 anonim válasza:
Mit kellene ezzel csinálni? Semmit. Nem akar boldog-boldogtalant visszajelölgetni, ezt el kell fogadni. (Én amúgy vissza szoktam jelölni, ha látom, hogy volt a közös pont valahol, pl. suli, de mivel úgysem osztok meg soha semmit, ez csak formalitás.)
2022. febr. 12. 16:26
5/9 anonim válasza:
Mért kéne, hogy ismerősként tekintsen rád valaki, akit 4 éve láttál utoljára futólag? Mi a célod a bejelöléssel? Sose értettem ezeket! Mi a jó abban, ha valakinek kétezer "ismerőse van"?
2022. febr. 12. 16:37
6/9 anonim válasza:
lets go ragacs , ha sokaknál próbálkozól csak sikerül . mi az hogy törölt ilyet nem lehet , fel kell jelenteni az ilyen kirekesztő embereket
2022. febr. 12. 17:02
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
Sajnos nem mindenki olyan mint én hogy nyitott vagyok mindenre és nem utasítok el senkit ha valaki barátkozni akar velem.
Úgy vagyok vele hogy 1 életünk van és ha nem olyan életet élünk amit szeretnénk vagy nem olyanok vagyunk amilyennek szeretnénk lenni, akkor nem sok értelme van az életnek...
2022. febr. 12. 18:14
8/9 anonim válasza:
A 2. bekezdésed hogy jön ide ehhez a kérdéshez? Te most depressziós vagy? "nem olyanok vagyunk, amilyennek szeretnénk lenni" - hát legyél olyan, ki akadályoz meg benne?
2022. febr. 12. 18:20
9/9 anonim válasza:
Azon kivul, hogy magadban ertetlenkedsz, bant, kifele semmit. Ha veletlenul torolte volna, bejelolt volna es ir, hogy bocs. Ez szandekos volt, hagyd.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!