Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Valami bajom lenne?

Valami bajom lenne?

Figyelt kérdés
Már gyereknek is ilyen voltam, hogy senkivel sem báratkoutam, elvoltam a kis világomba. Most egy 30 éves férfi vagyok, akinek sosem volt komolyabb barátnője, csak ilyen alkalmi szexek, mert egyszerűen most is elvagyok magamnak egyedül egésznap a lakásba munka után. Barátaim sosem voltak, nem vágyok semmilyen társaságra most sem. Valószínűleg családom sem lesz, meg feleségem sem annyira magamnak való vagyok, hogy egy kolostorban is ellennék életem végéig

jan. 29. 19:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%
Az a te bajod, hogy nem tudod elfogadni magad, és hibaként tekintesz arra, hogy te ilyen vagy.
jan. 29. 20:00
 2/14 anonim ***** válasza:
77%
Valami biztos van.
jan. 29. 20:00
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Vannak ilyen emberek is.
jan. 29. 20:01
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Enis ilyen vagyok csak en 40 vagyok
jan. 29. 20:27
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem okoz depressziót,addig oké.
jan. 29. 20:36
 6/14 A kérdező kommentje:
De én azt hittem az ember társas lény, én hogy lettem ilyen elcseszett
jan. 29. 20:59
 7/14 anonim ***** válasza:
48%

🤦🤷

Kérdezd meg anyádékat, mivel ők csináltak téged. 🤦

jan. 29. 21:02
 8/14 anonim ***** válasza:
79%
Az egyes választ olvasgasd. Neked baj ez. Nem fogadod el magad, mert a társadalom, a mantrák, amikkel gondolom töm a környezeted (pl.az ember társas lény), torzít téged. Ki sem írtál volna kérdést, ha rendben lennél. Így a válasz az, hogy baj van veled. Az, hogy nem fogadod el magad.
jan. 29. 21:21
 9/14 A kérdező kommentje:
De én nem akarok ilyen lenni
jan. 29. 21:29
 10/14 anonim ***** válasza:

Akkor fel kell dolgozni a traumákat, amik ilyenné tették. Elindulni az önismereti úton.

Akár az egész személyiség lecserélhető.

jan. 29. 21:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!