Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Srácok, nektek rosszul esne,...

Srácok, nektek rosszul esne, ha a menyasszonyotok úgy döntene, hogy nem veszi át a családneveteket?

Figyelt kérdés

Bejelentettük a házasság igényét és a menyasszonyom úgy döntött ott, hogy megtartja a saját nevét. Nem gondoltam volna, de engem nagyon elszomorított és rendkívül csalódott lettem.

Tudom, hogy egy modern, feminista világban élünk, de nagyon jól esett volna, ha átveszi legalább úgy, hogy az ő családneve mellett ott lesz az enyém.

2024. jan. 28. 17:36
1 2 3 4
 31/31 Gaiajane válasza:
82%
Én úgy fogom felvenni a párom nevét hogy ő családneve az én családnevem kezdőbetűje és a keresztnevem így elég modern mindenki elégedett mondjuk attól is függ mi a te neved mert mondjuk az én nevem nem magyar és a párom család neve sem így összeillik
2024. ápr. 15. 14:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!