Mi a kedvenc angol családnevetek? Vagy milyeneket tudtok?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik a Frewen. Szerintetek? Hogy hangzik? És tudja valaki mit jelent? Nektek mi a kedvenc angol családnevetek?2010. febr. 6. 00:29
1/23 anonim válasza:
Taylor. Bár ez nem olyan különleges, mint a Frewen, de nekem tetszik:) Én egyébként néha Simsezek és ott mindig angol neveket adok az emberkéimnek :)
2/23 anonim válasza:
clark, washington.
a frewenről még nemhallottam
4/23 anonim válasza:
Smith és Taylor? :D Konkrétan csak ezt ismeritek... ez a két leggyakoribb vezetéknév... Kovács, és Szabó :)
A skót nevek szerintem jók... McNamara, McRuth... De nem rossz a Moore is jó, vagy a Bosworth. De lehet Grant is.
5/23 anonim válasza:
Graham, Winsworth, Truman, Boyce, ezek is jó kis nevek. A Moore nekem is tetszik. De igazából ennél sokkal több van, és mindig változik. Sorozatokban adnak jó neveket az embereknek.
7/23 Dymo válasza:
Skywalker, Brownleaf xD mindent össze lehet rakni :DDD
8/23 anonim válasza:
Ha simsezek, akkor énis mindig angol nevet adok :)
Nincs kedvencem különösebben
9/23 anonim válasza:
Kedvencem igazából nincs,de filmekben hallottam jó pár ilyen családneveket:Whitney,Washington,Handler,Tagget,Wong,Spitz igazából még nagyon sok van.Amúgy a frewen nekem is tetszik,jó a hangzása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!