Srácok, nektek rosszul esne, ha a menyasszonyotok úgy döntene, hogy nem veszi át a családneveteket?
Bejelentettük a házasság igényét és a menyasszonyom úgy döntött ott, hogy megtartja a saját nevét. Nem gondoltam volna, de engem nagyon elszomorított és rendkívül csalódott lettem.
Tudom, hogy egy modern, feminista világban élünk, de nagyon jól esett volna, ha átveszi legalább úgy, hogy az ő családneve mellett ott lesz az enyém.

Valóban hisztinek tűnik ne is haragudj meg.
Ha egy név miatt nem kap meg valahol egy munkát akkor abba a trágya országba ne vidd ha szereted.
Gondolom valami arab primitív ország lehet civilizált világban ez téma sem lehetne.

#24, sajnálom és teljesen érthető! :(
Az én szüleim nagyon szeretik őt és minden úton kifejezik ezt neki. Szóval ilyen téren nincs baj.

Nem vette fel, nem volt gondom vele. Nem is bántam, hogy nem lett belőle valaminé, amiről ilyen konyhásnénik jutnak eszembe.
Mármint, hogy egészen őszinte legyek: amikor először felmerült a téma, akkor szarul esett, de csak azért, ahogyan felmerült a téma (harmadik személy kérdezett rá, és ilyen vihorászás lett belőle, hogy a hosszú vezetéknevemből sehogyan sem jön ki jó leosztás).
Ezt tisztáztuk, elnézést kért, ennyi volt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!