Ki volt a legfurább, vagy legijesztőbb, esetleg legaberáltabb ember, akivel valaha beszéltetek ezen az oldalon? Mitől volt fura vagy aberrált?
Másik durva eset:
A kérdés arról szólt, hogy a kérdező rinyált, hogy neki soha semmire nincsen ideje és másoknak hogy van, tehát csak a szokásos. Bármi választ kapott arra volt valami kifogása, mert ő reggeltől estig dolgozik, meg mosogatnia és porszívóznia is kell, hétvégén meg fáradt.
Eleinte azzal jött, hogy ő nem itt éli az életét mint mások, ehhez képest a nap bármelyik időszakában pár percen belül válaszolt.
Aztán amikor eltört nála a mécses, elkezdte sorolni, hogy itt ilyen meg olyan válaszolók voltak, és róluk felsorolt mindent. Az egyikben konkrétan magamra ismertem. Felsorolta a családi állapotom, munkám, hobbim, koromat, hol lakom, milyen problémáim vannak.
Ehhez konkrétan az kellett, hogy az illető évek óta itt élje az életét és gyakorlatilag követte a névvel ellátott válaszolókat.
Az ilyen azért para.
15
Az első része nagyon valószínű, igen, sokan erre játszanak, az elismerésre, ha kell, erőszakkal is kicsikarják maguknak hogy azt mondják rájuk: igaza van. Addig csűrik-csavarják a szót. A második rész... hát, nem tudom, lehet ilyen is van.
Ami durva a politika kategóriában megy.
Van egy kérdező aki naponta ír ki valami propaganda kérdést amiben Izraelt hibáztatja a Palesztinokat meg isteníti. Totál antiszemita, helyesli a zsidók lemészárlását, tagadja a tényeket, konkrétan terrorizmust támogat.
Gondolkoztam már rajta, hogy érdemes lenne összegyűjteni a kérdéseit és elküldeni a rendőrségnek. Garantált, hogy másnap kopognának az ajtaján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!