Ha egy egyetemista lány keres támogatót mert kevés a pénze,akkor ő prostinak számit?
11-es
A kommentelők szerint ez is prosti kategoria már.
13-mas
én nem árulom magam,de ha már itt tartunk a férfiak imádnak ezekhez a nőkhöz járni,amilyen kommenteket olvasok,sokan még szerelmet is vallanak nekik.forditva miért nincs ez igy? hát igen a nőké a világ..
#14 ezt feltételeztem a nagy felháborodásból, de bocsi ha nem.
"A férfiak" egy elég széles általánosítás, az jár prostihoz aki pénzzel tud csak nöt szerezni magának, persze kivételek mindig vannak.
A nőknek azért több kell pl a szexhez mint a férfiaknak, fordítva azért nem működik. De vannak férfi prostik is, csak mivel rájuk kisebb a kereslet ezért kisebb a kínálat is.
#17 Mert szerinted egy normál átlag lány pénzért mutogatja magát akárkinek? Mert elég elbaszott egy világ lenne.
Aki pénzt csinál az intimitásából, az prosti. Mit nem lehet ezen érteni?
18-as azt, hogy nem tudod mit jelent az hogy prostituált, az nem az én hibám és én nem leszek tőle kevesebb.
De remélem a Dávid-szobrot is majd két ujjad között kilesekedve fogod csodálni.
#19 Onnan lehet tudni, hogy elvesztettél egy vitát, ha elkezdesz semélyeskedni.
Szóval köszi az egyetértést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!