Egyetemistaként lenézed felsőoktatásból kimaradó embereket?
Figyelt kérdés
2022. nov. 22. 22:00
1/32 anonim válasza:
Amikor oda jártam, miért néztem volna le? Nem vagyunk egyformák, különböző képességekkel rendelkezünk. Egyébként is, szükség van minden nem diplomás szakmára is, mert csak így van egyensúly.
2/32 anonim válasza:
Egyetemre mentem, de otthagytam. Az egyetemisták és a diplomások azért néznek le, mert nem végeztem, a szakmunkások pedig azért, mert egyáltalán elkezdtem.
3/32 anonim válasza:
#2 ismerős, dettó ugyanebben a helyzetben vagyok.
4/32 Metionin válasza:
Nem. 2 diplomám van, a párom viszont otthagyta az egyetemet, mert mégsem feküdt neki a szak és inkább elment dolgozni. Egyébként az egyik legértelmesebb ember, akit valaha ismertem. A diploma nem egyenlő a műveltséggel vagy az intelligenciával, engem az utóbbiakkal lehet megnyerni, nem a papírokkal. A másik meg, hogy sajnos nagyon sok jó képességű ember marad ki a felsőoktatásból önhibáján kívül, nem szabad ítélkezni.
5/32 anonim válasza:
#2 Velem is ugyanez a helyzet. :D
6/32 anonim válasza:
Én is az voltam, de a páromnak nincs felsőoktatási végzettsége, plusz a családban sincs senkinek rajtam kívül. Egyszóval nem.
7/32 anonim válasza:
Van egy nő, jobb képességei vannak mint neked vagy nekem, de családi okok miatt nem tanulhatott tovább. Most őrá is mondhatnánk hogy tanulatlan meg ilyen-olyan jelzőket...
9/32 anonim válasza:
Ez megint a fekete-fehér gondolkodás. A feketék szerint mindennek feketének kell lennie, a fehérek szerint mindennek fehérnek. Nincs konszenzus.
10/32 anonim válasza:
Egyetemeken tanítok, és mégsem nézem le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!