Egyetemistaként lenézed felsőoktatásból kimaradó embereket?
Második és harmadik diplomámat csinálom egyidejűleg, a barátom szakmunkás, és kreativigást, ügyességet, tervezést, logikus gondolkodást igénylő szakmája van. A kérdést sem értem:D miért kéne lenézni?
Eleinte volt bennem egy tartás ezzel a különbséggel kapcsolatban, de csak azért, mert korábban a diploma nélküliekből olyan bántásokkal takart kisebbségi komplexus áradt felém, amit kínszenvedés volt elviselni. Alapból abból indultak ki, mintha én utálnám őket emiatt, és minden sokaknak minden megszólalása egy erre a nemlétező ellenérzésre adott védekező és visszavágó reakció volt... Ilyen jellegű bántást meg különbségtételt én eddig csak a nem továbbtanulók részéről tapasztaltam (kivéve a barátom és az ő családja, társasága, ők nagyon nagyon normálisak és aranyosak). A diplomás barátaim első reakciója, amikor megtudják a barátom foglalkozását, végzettségét, általában az, hogy el vannak ájulva, hogy ez mennyire menő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!