Egyetemisták, felsőoktatásban tanulók! Ti átlagosan hány órát töltötök alvással hétköznap a szorgalmi időszakban?
Figyelt kérdés
2020. okt. 19. 20:00
1/13 anonim válasza:
Én levelezőn tanulok, mellette dolgozom. Átlagosan napi 9 órát alszok, ennyire van szükségem.
2/13 anonim válasza:
Ugyanannyit mint maskor, nem fekszem kesobb azert hogy tanuljak, inkabb elkezdem korabban. Az alvas nekem fontosabb. 8 ora
3/13 anonim válasza:
Én kb 8.5 órát aludtam naponta szorgalmi és vizsgaidőszakban egyaránt, sőt nyári szünetben is. Az alvás mindig is fontosabb volt számomra mint a tanulás.
5/13 anonim válasza:
Ugyanannyit, mint máskor. Ha nem alszom, nem is olyan hatékony a tanulás, meg amúgy is fontosabb. Hatékonyan beosztom a tanulási időmet, előre megtervezem, mit, mikor, és mennyit fogok tanulni, így nem kell fent maradnom sokáig.
6/13 anonim válasza:
6-7,néha 8, de ez máskor is ennyi. Hétvégén ha napközben nem kell semmi fontosat csinálnom, akkor esténként több energiám és kedvem van tanulni, akkor szoktam tovább fentmaradni.
7/13 anonim válasza:
Attól függött, volt, hogy 10 körül ágyba kerültem, volt, hogy a hf, beadandó, olvasmányokal, stb fennvoltam kettőig, háromig.
8/13 anonim válasza:
Ha estig van órám akkor tízkor már kidőlök, akkor nyolc órát simán alszom. De egyébként 5-6 órát szoktam aludni.
9/13 anonim válasza:
8-10 órát. De csakis tavoktatasban van tobb idom...
Reggel felkelek, varom a buszt aztán mire elkezdődik az óra... Kb 2 óra megy el
10/13 anonim válasza:
5-6. Végkimerülésnél 7.
A számítógépfüggőségem miatt. kb 5-ig óráim vannak, majd tanulok 8-ig és gépezek hajnali 2-ig. Majd reggel 8-kor óra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!