Fordultál már motivációs trénerekhez?
Ha igen, mi lett az eredmény?
Sikeres lettél?
Ha Szabó Péter féléket értesz motivációs tréner alatt, akkor nem. Nincs bajom a motivációmmal.
Tanfolyamokat már vettem, azok segítettek más témákban.
Igen, a hozzá hasonlóakat értem motivációs tréneren.
Igen: semmi változás. Pedig hármat is kipróbáltam, az egyiknek meg hittem is, hogy érdemes egy ilyen jellegű képzést bevállalnom. Azóta is ugyanott élek/dolgozom/lakom, mint előtte
Vannak emberek, akiknek ez nem hoz eredményt.
A motivációs tréner nem egyénileg a te belső erőforrásaiddal dolgozik. Ezért nem válik be. Van jó sok (szinte végtelen) sablonszöveg, amiből rengeteg ráillik az életedre, ez ad egy AHA élményt, de egyáltalán nem hosszútávú. Mivel a probléma a gyökerekben van. Egy motivációs tréner nem fogja a gyerekkortól kezdődő szenvedéseidet egy hétvége alatt még nem történtté és feldolgozottá tenni.
Csak még nem tartasz ott, hogy valós segítséget kérj. Mert az munka, kőkemény belső munka, sírós, hosszú. Na ebbe senki (vagy nagyon kevesen) fektetnek bele. Ezért tartunk sajnos itt.
Hát én sosem mennék motivációs trénerhez.
Csak érdekességként tettem fel a kérdést. A sikerről egyébként is egyedi nézeteim vannak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!