Vannak hataraitok amiket nem engeditek hogy a masik atlepjen? Ha igen, azok?

Szexualitásom, fizetésem, múltam, súlyom, iskolázottságom. Ezeket nem engedem fikázni, firtatni.
Egyébiránt kikelek magamból, ha valaki elpletykálja, amit bizalmasan mondok, ha tapogatnak, simogatnak, fogdossák a fenekemet (nő vagyok, nők is képesek fogdosni!), ilyenkor rápirítok az illetőre. Ilyen az is, ha túl közel hajolva beszélnek hozzám, vagy ha "heccből" ütögetnek, vállbabokszolnak, tapizzák a terhes hasamat, ilyesmi. A férjemen és a gyerekemen kívül senki se érhet hozzám.
Ezek olyan határok, amiket a pofátlan emberek simán letaposnának, ha nem vagyok erélyes.

2-es: Érdekes, egy nőt mi vesz rá, hogy egy másik nő fenekét fogdossa? (Leszámítva azt az esetet, ha leszbikus az a nő, aki csinálja.) Persze ettől még simán elhiszem, hogy van ilyen, csak nekem fura.
1-es voltam.

Hogy érted hogy nem engedni?
Ha vki megsimitja a fenekem hirtelen, azt pont nem érdekelte mit engedek mit nem.
Ha vki rágalmaz vagy mocskol a hátam mögött, kb azt se érdekli en megengedem e..
Az emberek nem kérnek engedélyeket molesztálásra abuzálásra rágalmazasra sértegetesre, "pofonokra"; sz.rnak arra, hogy te megengeded e vagy nem, átlépik. Utána meg lehet rinyálni. Az akkor is csak utólagos picsogás.

3. Ilyet én is tapasztaltam nő letemre amirol irt!
Főleg idősebb nők szokása a fogdosás. Nekem pl anyám vagy keresztanyám simitotta már a fenekem, vagy a nagyi is olyan fogdosós hogy láb/comb simitás karsimítás.
Bnők fiatalabb nők kollegák nem fogdosnak. De pl idősebb kollega 40 es nő az is karsimogatós.
Az ilyen öregedő nőkre jellemző.
Bihajlamu fiatal csajok is inkább pl csókra ölelésre mennek, és nem fogdosásra.

Ja de, fiatalabb nőkollega meg pl a hajam simitotta már meg. De pasikollega is.
Egyik se kér engedélyeket.

Mármint ki más?
Pl. magánéletről senkinek semmi, semennyire, semmikor.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!