Túlgondolom ezt a barátnőm részéről?
A barátnőmmel másfél éve vagyunk együtt, hamarosan tervezzük az összeköltözést. 2 hete viszont egy házibuliban megismertünk egy csávót, akinek az érdeklődési köre eléggé megegyezik a barátnőmével, így hamar elég jól kijöttek. Azóta a csávó kitalálta, hogy hármasba is menjünk el bulizni, ami meg is történt pár napja.
Viszont a gyerek konkrétan szerintem szerelmes lett a barátnőmbe. Felfalja a szemével, folyamatosan hozzáér, és velem alig beszélget. Sőt, 2 hete minden nap irogat a barátnőmnek. És most lehet sokan megköveznek, de én úgy vagyok vele, hogy ezek nem zavarnak, hisz ha a barátnőm szeret engem, akkor úgyis megfelelően kezeli ezeket, elutasítja az ilyen csávókat. 2 emberen múlik egy kapcsolat, ha megakar csalni, úgyis megteszi.
Na de a lényeg, hogy eddig is sokan irogattak neki, meg keresték a társaságát, de mindig határozottan elutasító volt minden csávóval szemben. Ez viszont most megváltozott. Erre a gyerekre úgy néz mint rám, csillog a szeme, és ő is keresi a csávó társaságát. Ami fura, hogy eddig sose vette el a telefonját ha beszélgetett valakivel, de mióta ezzel a gyerekkel beszélget sose engedi, hogy nézzem mit ír. Továbbá a bulin csináltak egy videót, ahol ketten vannak csak benne egymás mellett, és mindketten, a csávó is meg a barátnőm is kitette insta sztoriba.
Úgyhogy nekem a másfél év alatt ez az első ilyen, ami megüti az ingerküszöböm. Nektek mi a véleményetek erről?
Amit én találtam ki, az a következő: el akarom intézni, hogy minél több időt töltsenek együtt. A csávó így ráfog nyomulni, és ha a barátnőm szeret még engem, akkor úgyis elutasítja, és a csávó valszeg békén hagyja. Ha nem akkor meg megcsal, és már le is léptem. Lehet valakinek ez hülyén hangzik, de én egy nyugodt kapcsolatot szeretnék, és aki menni akar, az menjen, hálistennek sose volt gondom a nők terén. Ha meg beszélnék a barátnőmmel erről, akkor meg jönne a "csak féltékeny vagy" duma, és még jobban adnám alá a lovat az egészhez.
ja és még egy fontos dolog: A csávó magas, jóképű, havi 2 milliót keres nettóban, 1 éves céges audival jár, saját háza van pesten. Úgyhogy kb. mindenben jobb mint én.
"Ja és még egy fontos dolog: A csávó magas, jóképű, havi 2 milliót keres nettóban, 1 éves céges audival jár, saját háza van pesten. Úgyhogy kb. mindenben jobb mint én."
😂😂
Tegyük fel, igaz, amit itt írsz. Ez alapján a csávó minden nőt megkaphat, akit akar.
Majd kiderül, hogy örök szerelem lesz-e, vagy 2 hónap múlva offolva lesz a lányka.
ki a fas*om keres havi 2 milliót??? főorvosok kereshetnek annyit.
ki ez mafiozo? kokain báró?
az ilyenekkel sose klappol valami!
"Ha nem akkor meg megcsal, és már le is léptem. Lehet valakinek ez hülyén hangzik, de én egy nyugodt kapcsolatot szeretnék, és aki menni akar, az menjen, hálistennek sose volt gondom a nők terén."
Tiszta ügy. Mi lett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!