Túlgondolom ezt a barátnőm részéről?
A barátnőmmel másfél éve vagyunk együtt, hamarosan tervezzük az összeköltözést. 2 hete viszont egy házibuliban megismertünk egy csávót, akinek az érdeklődési köre eléggé megegyezik a barátnőmével, így hamar elég jól kijöttek. Azóta a csávó kitalálta, hogy hármasba is menjünk el bulizni, ami meg is történt pár napja.
Viszont a gyerek konkrétan szerintem szerelmes lett a barátnőmbe. Felfalja a szemével, folyamatosan hozzáér, és velem alig beszélget. Sőt, 2 hete minden nap irogat a barátnőmnek. És most lehet sokan megköveznek, de én úgy vagyok vele, hogy ezek nem zavarnak, hisz ha a barátnőm szeret engem, akkor úgyis megfelelően kezeli ezeket, elutasítja az ilyen csávókat. 2 emberen múlik egy kapcsolat, ha megakar csalni, úgyis megteszi.
Na de a lényeg, hogy eddig is sokan irogattak neki, meg keresték a társaságát, de mindig határozottan elutasító volt minden csávóval szemben. Ez viszont most megváltozott. Erre a gyerekre úgy néz mint rám, csillog a szeme, és ő is keresi a csávó társaságát. Ami fura, hogy eddig sose vette el a telefonját ha beszélgetett valakivel, de mióta ezzel a gyerekkel beszélget sose engedi, hogy nézzem mit ír. Továbbá a bulin csináltak egy videót, ahol ketten vannak csak benne egymás mellett, és mindketten, a csávó is meg a barátnőm is kitette insta sztoriba.
Úgyhogy nekem a másfél év alatt ez az első ilyen, ami megüti az ingerküszöböm. Nektek mi a véleményetek erről?
Amit én találtam ki, az a következő: el akarom intézni, hogy minél több időt töltsenek együtt. A csávó így ráfog nyomulni, és ha a barátnőm szeret még engem, akkor úgyis elutasítja, és a csávó valszeg békén hagyja. Ha nem akkor meg megcsal, és már le is léptem. Lehet valakinek ez hülyén hangzik, de én egy nyugodt kapcsolatot szeretnék, és aki menni akar, az menjen, hálistennek sose volt gondom a nők terén. Ha meg beszélnék a barátnőmmel erről, akkor meg jönne a "csak féltékeny vagy" duma, és még jobban adnám alá a lovat az egészhez.
ja és még egy fontos dolog: A csávó magas, jóképű, havi 2 milliót keres nettóban, 1 éves céges audival jár, saját háza van pesten. Úgyhogy kb. mindenben jobb mint én.
Szerintem felesleges játszadozni, nem óvodában vagy. Hívd el a csávót sörözni kettesben és mond meg neki frankón hogy zavar téged ez a fajta közeledés a barátnődhöz és beszéld meg vele a dolgokat hogy vegyen vissza. Ez nem féltékenység, ez a normális. Én sem barátkozok más nőkkel, a barátnőm se járjon bulizni más férfiakkal. Ha van gerince a csávónak, akkor le fog szakadni a barátnődről. Ha meg folytatja ezt a fajta viselkedést, akkor biztos lehetsz benne, hogy többet akar. Ezután ülnék le a csajjal beszélni, elmondanám neki hogy mi a helyzet.
"Pár hete beszéltem kettesben XY-al, és elmondtam neki hogy zavar a hozzád való közeledése, mert úgy érzem hogy többet akar mint barátság. Megkértem, hogy kicsit vegyen vissza, de láthatóan nem sikerült neki. Ezért úgy gondolom hogy a gyanúm valós. Rajtad is azt vettem észre hogy adod alá a lovat, ami nem baj mert ilyen az élet, viszont akkor ne húzzuk egymás idejét. Ha vele akarsz lenni, akkor mondd meg kerek-perec, ha nem, akkor meg kérlek koptasd le a srácot."
Aztán ha őt választja, akkor örülj neki hogy még az elején kiderült, és nem pazaroltál rá több évet az életedből. Akit vinni lehet, az menjen is. Mondjuk én már csírájában elfojtottam volna az egészet, és alapból nem mentem volna el vele hármasban helyekre, ha meg a barátnőmhöz nyúlkálna, letörném az ujjait.
#11 Igen, teljesen igazad van, alapvetően ez lenne a normális. De sajnos a múltbéli tapasztalataimból kifolyólag tudom, hogy ilyen témában mindenki önző, és hidegvérrel hazudnak a szemedbe. A csávó főleg, hisz 2 hete ismerjük egymást, miért tenne nekem jót? Sajnos ez a felfogás az általános, a gerinc hírből sem ismert. Akárhányszor ilyen korrekt akartam maradni, kijátszottak a hátam mögött. Úgyhogy vagy kijátszanak megint, vagy pedig az én szabályaim szerint játszunk.
Ismerem a barátnőm, azt mondaná, hogy ne foglalkozzak ezzel, ő engem szeret. Felesleges. Én amúgy nem hiszek ebbe a "koptasd le a srácot" dologban, felnőtt nő, azzal ismerkedik akivel akar. Az ő döntése, ő érzelmei. Ha őt akarja, menjen, kikésérem az ajtón is. Viszont sajnos én úgy vettem észre, hogy az érzelmekről való nyílt kommunikáció nem sok embernek az erőssége. Úgyhogy ezért a játszadozás. Ha megcsal a bulin, akkor azt úgy is elmondja, vagy szélsőséges esetben lesznek jelei.
A 3-mas bulit a csávó találta ki, és a barátnőm is nagyon akart menni. Én csak elkísértem őket, nem akartam menni.
Mellesleg gondolkoztam rajta, hogy elmondjak-e neki mindent. Hogy látom az apró jeleket és változásokat. De biztosra veszem, hogy letagadná, és rámfogná, hogy csak féltékeny vagyok. A féltékenységet pedig senki sem szereti, és utána duplán ügyelne, hogy még annyi jelet se mutasson.
Úgyhogy inkább maradok csöndben a háttérben, hadd higgyje/higgyjék azt, hogy semmit sem sejtek, semmi nem tűnt fel.
Sajnos ezek rossz jelek... Én leülnék a helyedben a barátnőddel egy őszinte (de nyugodt) beszélgetésre, és ha nem kooperatív, hazudik, rejtegeti a dolgokat, akkor befejezném a kapcsolatot.
Hűtlen és tiszteletlen nők nem érdemlik meg az olyan rendes srácokat, mint amilyen te vagy. Ne várd meg, hogy megcsaljon, mert sebet fog rajtad és a jövőbeli kapcsolatodon ejteni. Szinte biztos, hogy be fog következni, a kérdés csak az, hogy mikor.
Csak képzeld el a helyzet fordítottját: téged lenyűgözne egy másik tehetős nő csak azért, mert most éppen jobban megy a sora, képes volnál a megcsalás határán táncolni, miközben a barátnőddel éppen összeköltöznétek? Valószínűleg nem. Úgyhogy mindez elég sokat árul el a barátnőd értékéről. Szóval az az érzésem, hogy te ennél sokkal jobbat érdemelsz.
Nos, hát gondolkoztam egy kicsit, és arra jutottam, hogy adok egy esélyt az őszinte kommunikációnak. Így ma áthívtam, és beszéltünk erről. Alapvetően elismerte, hogy neki is feltűnt, hogy bejön a csávónak. Azt mondta, hogy ne rágódjak ezen, szerinte a csávó alapból ilyen közvetlen mindenkivel. Illetve, hogy túlgondolom azokat a helyzeteket, amiket itt is leírtam. És hogy ha ennyire a pénz érdekelné, akkor már rég keresett volna egy sugardaddyt. Úgyhogy nyugodjak meg, nagyon szeret engem.
Hát nem tudom. Valamelyest megnyugtatott, de még mindig van bennem tüske. Ugyanis azt mondta, hogy ő azokat nem vette észre, hogy a csávó folyton hozzáér, fogdossa őt, belemegy az aurájába, és hogy folyton stíröli a fenekét, mindenét. Illetve azt is letagadta, hogy elfordulna előttem, amikor velem beszélget.
Nem nyugodtam meg teljesen. Ha én féfiként észreveszem azokat a jeleket, amikor egy nő ilyen feltünően közeledik hozzám, vagy akar tőlem valamit, akkor ő hogy nem? Főleg ebben a helyzetben, az én szemszögemből ez annyira feltünő volt. És pont azért fura, mert a másfél év alatt egyszer nemvolt ilyen, pedig sok emberrel találkoztunk.
Az én megérzésem az, hogy alapvetően szeretég engem, de a csávó megmozgatott benne valamit. És ezt sose fogja bevallani/elismerni.
Gratulálok, nagyon ügyes vagy!
Légy résen és figyelj, olyan nincs, hogy nem vette észre. Ha rejtegeti a telefonját, üzeneteit, akkor kérdezd meg, hogy miért viselkedik így, ha nincsenek titkai. De legyél óvatos, mert még neki fog feljebb állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!