Túlgondolom ezt a barátnőm részéről?
A barátnőmmel másfél éve vagyunk együtt, hamarosan tervezzük az összeköltözést. 2 hete viszont egy házibuliban megismertünk egy csávót, akinek az érdeklődési köre eléggé megegyezik a barátnőmével, így hamar elég jól kijöttek. Azóta a csávó kitalálta, hogy hármasba is menjünk el bulizni, ami meg is történt pár napja.
Viszont a gyerek konkrétan szerintem szerelmes lett a barátnőmbe. Felfalja a szemével, folyamatosan hozzáér, és velem alig beszélget. Sőt, 2 hete minden nap irogat a barátnőmnek. És most lehet sokan megköveznek, de én úgy vagyok vele, hogy ezek nem zavarnak, hisz ha a barátnőm szeret engem, akkor úgyis megfelelően kezeli ezeket, elutasítja az ilyen csávókat. 2 emberen múlik egy kapcsolat, ha megakar csalni, úgyis megteszi.
Na de a lényeg, hogy eddig is sokan irogattak neki, meg keresték a társaságát, de mindig határozottan elutasító volt minden csávóval szemben. Ez viszont most megváltozott. Erre a gyerekre úgy néz mint rám, csillog a szeme, és ő is keresi a csávó társaságát. Ami fura, hogy eddig sose vette el a telefonját ha beszélgetett valakivel, de mióta ezzel a gyerekkel beszélget sose engedi, hogy nézzem mit ír. Továbbá a bulin csináltak egy videót, ahol ketten vannak csak benne egymás mellett, és mindketten, a csávó is meg a barátnőm is kitette insta sztoriba.
Úgyhogy nekem a másfél év alatt ez az első ilyen, ami megüti az ingerküszöböm. Nektek mi a véleményetek erről?
Amit én találtam ki, az a következő: el akarom intézni, hogy minél több időt töltsenek együtt. A csávó így ráfog nyomulni, és ha a barátnőm szeret még engem, akkor úgyis elutasítja, és a csávó valszeg békén hagyja. Ha nem akkor meg megcsal, és már le is léptem. Lehet valakinek ez hülyén hangzik, de én egy nyugodt kapcsolatot szeretnék, és aki menni akar, az menjen, hálistennek sose volt gondom a nők terén. Ha meg beszélnék a barátnőmmel erről, akkor meg jönne a "csak féltékeny vagy" duma, és még jobban adnám alá a lovat az egészhez.
ja és még egy fontos dolog: A csávó magas, jóképű, havi 2 milliót keres nettóban, 1 éves céges audival jár, saját háza van pesten. Úgyhogy kb. mindenben jobb mint én.
#18 Elvileg van egy DJ, akit mindketten szeretnek, és csak küldik egymásnak a lehetséges partykat, ahol a DJ felfog lépni. De aztán a barátnőm egyik nap megemlítette, hogy a csávó elmondta neki, hogy remote akar dolgozni külföldre, mert akkor meg kétszerezné a most is nagyon jó fizetését. Ezek mellett még bármiről beszélgethettek.
#19 Abszolút, kb. már most neki állt feljebb, és csak kiröhögött, hogy szerinte ez nevetséges. Attól félek viszont, hogy mivel most így szembesítettem azzal, hogy nekem feltűnt, hogy "mi folyik kettejük közt", így kicsit parkoló pályáztatni fogja a gyereket addig, amíg meg nem nyugszok. És utána fog majd megint foglalkozni vele, amikor már nem gyanakszom. Rám nézve ez a legrosszabb forgatókönyv.
#20 Ez mondjuk egy nagyon jó érv. Semmi ilyet nem mondott. Csak annyit, hogy nem fog vele kettesben találkozni. De hát hogyan tudnám én ezt ellenőrizni, a hét minden napján.
Az én hipotézisem a következő az eddigiek alapján: bejön neki a csávó, viszont egyből nem akar engem eldobni, mert szeret még engem is, és szeret velem lenni. Ezért először megszeretne bizonyosodni arról, hogy tényleg jobb dolga lenne a csávó mellet, mint mellettem. Ezért megakarja ismerni jobban, beszélget vele. Ha úgy látja, megéri összejönni vele, akkor szakítani fog velem, ha meg úgy érzi, én vagyok a jobb, akkor meg velem marad. Ezért szeretne addig velem minden dolgot a régi jó állapotában megtartani, hogy mindig belegyen biztosítva.
Aztán lehet ez csak egy nagy konteó.
#18 Minek oszt meg ilyet a barátnőddel, hogy hol, hogyan és mennyit keres? Ezek olyan infók, amiket csak közeli barátok osztanak meg egymással... Biztos, hogy nem tart téged tiszteletben a srác és meg akarja szerezni.
#19 Kiröhögött és szerinte nevetséges? Tipikus reakció, ha ludas benne.
Nem ismerem a barátnődet, de az elmondottak alapján van alapja a hipotézisednek. Ha ez velem történne, én biztos nem tolerálnám, hogy a barátnőm ilyen szinten ismerkedjen egy másik sráccal és ha nem fejezné be, kitenném, akármennyire is fájna - mert később sokkal jobban fog fájni, ha megcsal.
Ez amúgy nekem is erősen sántít, itthon igencsak kevés helyen lehet bruttó 3-at keresni, ami ugye kb nettó 2, főleg 30 alattiként. Még IT területen, ha igen kiemelkedő vagy is simán elkelhet 15 év, mire olyan senior pozícióba jutsz, ahol ennyit perkálnak. De ugyanígy kezdő orvosként vagy ügyvédként se keresel ennyit. A többi munkakörben meg végképp nem. Szóval hacsak nem valami CEO, már ilyen fiatalon, akkor eléggé nagy kamunak tűnik a sztori.
ráhajtanak a nődre és nem zavar?? pfüüüüüü
ezt sose fogom megérteni.. de jó neked!
Lehet én gondolkodom meredeken, de én (nőként válaszolok) megmondanámneki, hogy vagy megszakítja vele a kapcsolatot, vagy én szakítom meg a párkapcsolatunkat.
A jelek, amiket látsz egyértelműek. A "vicces" tagadás pedig még meg is erősíti, hogy valami nem kerek. Szerintem ebből más kiút nincs. Előbb-utóbb beadja a derekát - ha most még nem is - és csúnyán meg fog bántani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!