Mit kéne tennem, ha mindig túlgondolom az emberek cselekedeteit?
Figyelt kérdés
Például, hogy miért néznek, miért mosolyognak rám meg ilyenek. Erről hogy lehetne leszokni?2022. szept. 5. 14:45
1/7 anonim válasza:
2/7 A kérdező kommentje:
Értem a poént, de a valóságban nem megy ilyen könnyen sajnos. Egyszer elkezdem a gondolkodást és onnantól nincs megállás.
Akinek esetleg személyes tapasztalata van ezzel kapcsolatban, annak is szívesen meghallgatom a jól bevált taktikáját.
2022. szept. 5. 15:40
3/7 anonim válasza:
Nem kell velük foglalkozni,helyette gondolkozz máson.
4/7 anonim válasza:
Ez a szorongás egy fajtája.
Érdemes lehet elgondolkodni azon, hogy el kéne menni pszichológushoz.
Ha ez a legnagyobb gondod, talán gyorsan kikúrál belőle, de valószínű, hogy ha saját magadat szoktatod le erről, akkor az élet más területén jön elő a szorongás.
5/7 A kérdező kommentje:
Nem szorongok, csak túlanalizálom a dolgokat.
2022. szept. 5. 17:57
6/7 anonim válasza:
5, aha.
"miért néznek, miért mosolyognak". Ez véletlenül nem azt jelenti, hogy "biztos engem nevetnek ki" vagy "biztos valami furca rajtam"?
7/7 A kérdező kommentje:
Nem. Ezt nem fejtettem ugyan ki, de túlgondolás alatt mindig olyanokon agyalok, hogy azért néz-e mert tetszek neki, kezdeményezni akar stb.
2022. szept. 5. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!