Milyen érzés igazán csúnyának lenni, akin már semmi sem segít?
Figyelt kérdés
jan. 14. 12:02
2/12 anonim válasza:
Én ismerek egy ilyen nőt. Mindig kesereg, hogy másnak milyen jó és neki nem, illetve, hogy neki miért nincsen párja. De tenni nem tesz semmit azért, hogy ez változzon. Lehetne rajta javítani valamennyit, de erre sem képes. A stílusa meg elviselhetetlen. Én csak látom rajta, hogy egy savanyú ember lett belőle.
3/12 anonim válasza:
Semmi sem segít?
De a pénz segíthet, és általa egy jó plasztikai sebész, egy orr átszabása óriásit változtat pölö...
4/12 anonim válasza:
2. Nekem egyből az jutott eszembe, hogy ha valaki nem kesereg, panaszkodik, összehúzott szemöldökkel jár állandóan, hanem vidám, jó a társaságában lenni, értékes gondolatai vannak, tiszta, ápolt, akkor annyira nem nézem, hogy optikailag milyen arca van.
5/12 anonim válasza:
Nagyjából elfogadtam, élem az életem és kész. Nem foglalkozom vele, hogy más ilyen szempontból mit gondol rólam.
Nyilván lenne min javítani és kellene is, már csak egészségügyi megfontolásból is (több mozgás pl.), de így nincs nagyon rá motiváció sem
6/12 anonim válasza:
A kedvességgel igazából magának tesz jót, de attól még senki sem fog vele összejönni. Nem kell az álszentség. Nyilván jobban elvan az ember egy kedves csúnyával, de párjául mást választ.
Szomorú dolog ez.
7/12 anonim válasza:
Nem a szépség számít. Egyszer nagyon szépen felöltöztem, kantáros nadrág és farmerdzseki. Szép öltözet. Viszont sok kávét, üdítőt és vizet ittam, aztán nem tudtam kigombolni a farmerdzsekimen a gombot, mert túl nagy volt a gomb és szűk a gombluk és emiatt nem tudtam kicsatolni és letolni a kantáros nadrágomat. A végén nem bírtam tovább. Nadrágban leültem a wc-re és bepisiltem. Hiába voltam szép, felnőtt létemre teljesen összepisiltem magam, mert nem tudtam letolni a nadrágomat.
8/12 anonim válasza:
De mégis mi számít csúnyának? Mert az ember akárhogy néz ki válaszul a másik nemtől megvetést, közönyt vagy lenézést, lesajnálást kap válaszul. Legalábbis férfiként ezt tapasztalom a nőktől. Szerintem nem az egyén külsejében van a hiba, hanem az emberek gondolkdásában. Saját magukkal nincsenek képben, inkább a másikat becsmérelik.
9/12 A kérdező kommentje:
a csunya fogalom alatt arra gondolok hogy olyan torz arcvonásai vannak ritkán embereknek, amit plasztikával se lehet teljesen megoldani. amin tenyleg nem lehet valtoztatni pl eldeformálodott arcforma/vonasok. Mert tenyleg vannak ilyenek
jan. 14. 13:17
10/12 anonim válasza:
A hetes vagyok, kösz a lepontozást a sok megkeseredett embernek...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!