Azok a férfiak akik utálják/nem bírják a meleg férfiakat, miért? Miért utálják? Nem vitázni akarok, csak megérteni.
Hallottam már azt az érvet hogy azért, mert hát, hogy lehet egy férfihoz vonzódni, egy szőrös férfihoz, hogyha ott vannak a szép dögös nők?
Tehát akkor egy olyan férfinak rossz az ízlése eszerint aki a férfiakhoz vonzódik.
De akkor, azt miért nem mondjátok hogy a szép nők is ezekhez a szőrös férfiakhoz vonzódnak?! A nőknek akkor nem szőrös, undorító, egy férfi?!
A nőket akkor miért nem említitek, mert hát ők is a férfiakhoz vonzódnak. Akkor őket is tudnák mondani :) a nők is tudnának választani szép csajokat maguknak, a csúnya szőrös férfiak helyett.
Pffej.. milyen ízlésük van már a nőknek?
Hogy tudnak a férfiakhoz vonzódni?
De tényleg.
Abszolút nem szánalmas, mert mégiscsak férfiak. Attól, hogy az a két férfi meleg, attól még a nő, akinek tetszik a látvány, annak azért tetszik, vagy tetszhet, mert hetero, és neki a férfiak tetszenek.
Ezt a #11-es válaszra írtam.
Egyébként még csak most nézem a válaszokat, jó sok jött.
"engem jobban undorít, ha egy 50es faszi sétál kézen fogva a 17 éves barátnőjével, pedig ez gyakoribb jelenség, mint két pasit látni."
Ez igaz. Lányokat sokkal gyakoribb látni lezbiskedni, úgy hogy még 'heterók' is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!