Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Azok a férfiak akik utálják/ne...

Azok a férfiak akik utálják/nem bírják a meleg férfiakat, miért? Miért utálják? Nem vitázni akarok, csak megérteni.

Figyelt kérdés

Hallottam már azt az érvet hogy azért, mert hát, hogy lehet egy férfihoz vonzódni, egy szőrös férfihoz, hogyha ott vannak a szép dögös nők?

Tehát akkor egy olyan férfinak rossz az ízlése eszerint aki a férfiakhoz vonzódik.

De akkor, azt miért nem mondjátok hogy a szép nők is ezekhez a szőrös férfiakhoz vonzódnak?! A nőknek akkor nem szőrös, undorító, egy férfi?!

A nőket akkor miért nem említitek, mert hát ők is a férfiakhoz vonzódnak. Akkor őket is tudnák mondani :) a nők is tudnának választani szép csajokat maguknak, a csúnya szőrös férfiak helyett.

Pffej.. milyen ízlésük van már a nőknek?

Hogy tudnak a férfiakhoz vonzódni?

De tényleg.

jan. 9. 15:28
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
81%
Én se értem miért zavarják a köreiket a melegek. Inkább örülnének hogy több nő marad nekik. Jönnek ilyenekkel hogy undorító hogy nyalják-falják egymást az utcán, de engem jobban undorít, ha egy 50es faszi sétál kézen fogva a 17 éves barátnőjével, pedig ez gyakoribb jelenség, mint két pasit látni.
jan. 10. 21:17
 32/33 A kérdező kommentje:

Abszolút nem szánalmas, mert mégiscsak férfiak. Attól, hogy az a két férfi meleg, attól még a nő, akinek tetszik a látvány, annak azért tetszik, vagy tetszhet, mert hetero, és neki a férfiak tetszenek.

Ezt a #11-es válaszra írtam.

Egyébként még csak most nézem a válaszokat, jó sok jött.

jan. 12. 19:09
 33/33 A kérdező kommentje:

"engem jobban undorít, ha egy 50es faszi sétál kézen fogva a 17 éves barátnőjével, pedig ez gyakoribb jelenség, mint két pasit látni."

Ez igaz. Lányokat sokkal gyakoribb látni lezbiskedni, úgy hogy még 'heterók' is.

jan. 12. 19:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!