Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Azok a férfiak akik utálják/ne...

Azok a férfiak akik utálják/nem bírják a meleg férfiakat, miért? Miért utálják? Nem vitázni akarok, csak megérteni.

Figyelt kérdés

Hallottam már azt az érvet hogy azért, mert hát, hogy lehet egy férfihoz vonzódni, egy szőrös férfihoz, hogyha ott vannak a szép dögös nők?

Tehát akkor egy olyan férfinak rossz az ízlése eszerint aki a férfiakhoz vonzódik.

De akkor, azt miért nem mondjátok hogy a szép nők is ezekhez a szőrös férfiakhoz vonzódnak?! A nőknek akkor nem szőrös, undorító, egy férfi?!

A nőket akkor miért nem említitek, mert hát ők is a férfiakhoz vonzódnak. Akkor őket is tudnák mondani :) a nők is tudnának választani szép csajokat maguknak, a csúnya szőrös férfiak helyett.

Pffej.. milyen ízlésük van már a nőknek?

Hogy tudnak a férfiakhoz vonzódni?

De tényleg.

jan. 9. 15:28
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
0%

9

"Egyébként az a legszánalmasabb akinek két csajra áll a farka, de a meleg szex az már fúj..."

Abszolút nem szánalmas, mert mégiscsak nők. Attól, hogy az a két nő leszbikus, attól még a pasi, akinek tetszik a látvány, annak azért tetszik, vagy tetszhet, mert hetero, és neki a nők tetszenek.

Miért minősítem magam? Mert felvállalom, és nem letagadom, hogy homofób vagyok? Amíg szabad országban élünk, addig azt mondok, amit akarok, illetve nyugodtan felvállalhatom, plusz nem is ártok a melegeknek. De nem szívesen barátkozok velük, pedig lehet, hogy mint ember, némelyikük még a heteroknál is különb, de akkor is meleg. Tehát nekem csak a szexualitásával van bajom, mint emberrel nincs, mert ők is lehetnek jó alkotóművészek például, meg sikeres mittudomén kik, értitek.

jan. 9. 16:00
 12/33 anonim ***** válasza:
98%
Milyen jó hogy nem a szexualitás határozza meg egy ember értékeit..
jan. 9. 16:02
 13/33 anonim ***** válasza:
17%
Utálni egyébként nem utálom őket, csak van egy automatikusan előtörő evolúciós undor, ami miatt én elhatárolódom tőlük.
jan. 9. 16:09
 14/33 anonim ***** válasza:
17%

Nem normális az, hogy valaki az LGBTQ tagjai közé tartozik, egyfajta betegség és bár én sajnálom őket és meg is értem, hogy nem tehetnek róla egyáltalán nem vagyok annak a híve, hogy gyermeket vállaljanak, összeházasodjanak, csókolózzanak kézenfogva járkáljanak, mert mivel egyre jobban "burjánzanak" annál több LGBTQ tag születik.

Remélhetőleg soha olyasmire nem kerül sor, hogy sokkal többen vannak, mint a heteroszexuálisak, de ha úgy lenne és minden el lenne fogadva velük kapcsolatban az új generáció tök normálisnak tartaná és mivel abban növekednének fel mégha nem is lennének LGBTQ tagok akkor is úgy élnék az életüket generációról generációra. A heterok jóformán béranyák-apák lennének, vagy laboratóriumi "összedobás" műve lenne az utód!

Úgyhogy meg lenne annak a hátránya ha szabadon élhetnének bármilyen téren az egész világon és az nem lenne helyes!

Én tőlem feküdjenek össze, szeressék egymást, legyenek boldogak, de ne mutassák ki utcán, üzletekben főleg ne gyerekek előtt. Amúgy se bírom heteroszexuálisaknál sem amikor nyalják falják egymást emberek között, mindennek megvan a maga helye, ideje.

jan. 9. 16:11
 15/33 anonim ***** válasza:
21%

14

Kivan pipálva az összes sor amit írtál. Így van.

Gondolni kell a gyerekekre is, hogy a gyerekek agya olyan, mint egy szivacs.

Mindent magába szív, amit lát, jót és rosszat is! Egy gyerek még nem tud különbséget tenni a jó és a rossz között, és károsan hathat a gyerek fejlődésére ha ilyet lát, mert megzavarja az agyát. Nem érti, hogy ha anya és apa együtt van, akkor az a két bácsi vajon miért kézen fogva mászkál, mikor azt nem szoktak a fiúk. Értitek? Nekem ez is nagy problémám, főleg fiatal apukaként tudok erről nyilatkozni, van egy 3 éves kisfiam, és egy 1 éves kislányom, és féltem őket ezektől a dolgoktól.

jan. 9. 16:18
 16/33 anonim ***** válasza:
18%

Nekem a legjobb barátnőm leszbikus és mégis így gondolom. Egyszerűen az a baj, hogy hat a gyerekekre, főleg a tinikre amit látnak maguk körül. Mégha nem is biszexuális, de el van fogadva, hogy teljesen egészséges annak is lenni akkor a kíváncsiság hajtja, kipróbálja, összezavarodik és talán egyszer jön rá, hogy mégse biszexuális.

Ugyanez történik azoknál, akik elnyomják magukban, hogy valójában melegek, leszbikusak. Heteroszexuális párkapcsolatban élnek aztán félrelépnek azonos neműekkel, vagy elhagyják a párjukat.

Rossz dolog megbélyegezni, gyűlölni őket, emberszámba nem venni őket, de akkor se kell nekik mindent megengedni, mert a jövőbeli élet önmaga számít.

Óriási nagy hátulütője lenne annak, hogy nekik felelne meg a világ.

jan. 9. 16:28
 17/33 anonim ***** válasza:
84%
Az ilyen kérdések alatti válaszok mindig csak azt juttatják eszembe, mennyire nem vicces az elmebeteg kormánypropaganda, mert csak jobban elmélyíti ezt a vadbalkáni sötétséget.
jan. 9. 16:44
 18/33 anonim ***** válasza:
21%
Inkább az az elmebeteg aki nem tudja meghallgatni mások őszinte véleményét anélkül hogy idegbetegen ide ne okádna valami politikai izét. Meghaltál volna ha egyszer nem írsz ide politikát?
jan. 9. 17:08
 19/33 anonim ***** válasza:
81%

Ezeken a véleményeken nincs mit "meghallgatni".

A "politikai izé" meg ebben a témában sajnos releváns.

jan. 9. 17:11
 20/33 anonim ***** válasza:
16%

#17:

Te biszexuális/meleg férfi vagy, férfival tartasz szexuális kapcsolatot, állítólag szerelmesek vagytok egymásba, de felvállalni nem akarod, mert te is tudod magad, hogy nincs jövője a kapcsolatnak, mert közös gyermeketek nem lehet itten.

Akkor miért elmebeteg az, aki szerint nem is kéne gyerek melegeknek, leszbikusaknak? Te se akarsz tőle!

jan. 9. 17:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!