Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Azok a férfiak akik utálják/ne...

Azok a férfiak akik utálják/nem bírják a meleg férfiakat, miért? Miért utálják? Nem vitázni akarok, csak megérteni.

Figyelt kérdés

Hallottam már azt az érvet hogy azért, mert hát, hogy lehet egy férfihoz vonzódni, egy szőrös férfihoz, hogyha ott vannak a szép dögös nők?

Tehát akkor egy olyan férfinak rossz az ízlése eszerint aki a férfiakhoz vonzódik.

De akkor, azt miért nem mondjátok hogy a szép nők is ezekhez a szőrös férfiakhoz vonzódnak?! A nőknek akkor nem szőrös, undorító, egy férfi?!

A nőket akkor miért nem említitek, mert hát ők is a férfiakhoz vonzódnak. Akkor őket is tudnák mondani :) a nők is tudnának választani szép csajokat maguknak, a csúnya szőrös férfiak helyett.

Pffej.. milyen ízlésük van már a nőknek?

Hogy tudnak a férfiakhoz vonzódni?

De tényleg.

jan. 9. 15:28
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
14%

Azt is meg kell itt jegyezni, hogy ha valaki rákérdez egy (nyilvánvalóan) meleg srácra, hogy " te most akkor meleg vagy?", és ő vagy azt válaszolja, hogy "Ilyet nem illik kérdezni" vagy "magánügy", akkor igazából hogyha nincs semmi baj a melegséggel, akkor miért nem vállalja fel?? Hát azért mert szerinte sem normális, illetve azért, mert hogy valami hátrány éri őt ezért. De ez logikátlan, mert ha szerinte a melegség normális, akkor miért is érné hátrány? Lényegében arról van szó, hogy aki meleg, de nem vállalja fel, az szégyenli, ergo nem tartja normálisnak.

A másik kedvencem pedig az, hogy ezt a melegek mennyire tekintik magánügynek.

Itt egy videó erről, és ez mindent elmond:

https://www.youtube.com/shorts/yewxiac70Ug

Ha magánügynek tartják, akkor miért vonulnak fel nyilvánosan?

Erre írjatok akkor valamit, meg arra is, amit fentebb írtam.

jan. 9. 17:33
 22/33 anonim ***** válasza:
83%

Csak a fő kérdésre válaszolva:

Szerintem azért, mert valószínűleg ők is melegek. Az ilyenek szoktak csoportokban lenni, kanbulikat-, vagy I.H.B. bulikat tartani, nagyon rondán beszélni, amiben állandóan helyet kap a f*z szó is.

jan. 9. 17:41
 23/33 anonim ***** válasza:
17%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

Itt a kérdés amiben felvállaltad Hubert a kapcsolatod, de nem lesztek együtt sokáig szavaidból olvasva.

Akkor miért beszélsz politikáról? Téged is befolyásol. Én írtam neked azt a választ, hogy más államban lehetne jövőtök és nem reagáltál rá egyáltalán. Mert nem akartok jövőt, várjatok, hogy lecsengjenek az érzések.

Megvan a lehetőség minden LGBTQ tagnak, egyre inkább jobban. Csakhogy milyen hatással lesz az kérdéses, szerintem inkább rossz, de tévedjek!

jan. 9. 18:03
 24/33 anonim ***** válasza:
0%
19 Kicsit fasiszta vagy bocs.
jan. 9. 18:08
 25/33 anonim ***** válasza:
16%
Ez hogy melegeknek, leszbikusaknak legyen gyereke ez mondjuk vicces. Mivel aapból nem lehet, és borzalmas hogy el akarják venni másoktól a gyerekét. El lehet menni olyan foglalkozást választani ami gyerekekhez kapcsolódik, és ennyi. De ha beindul az egyneműek gyerekbiznisze még jobban, az nem lenne valami jó. Szerintem sok gyerekeltűnésért pont az ilyen és hasonló dolgok lehetnek felelősek, hiába hogy esküdözik sok meleg hogy ők milyen rendesek, oké, így van, nagyon nagyon sok rendes van, semmi gond, de ők nem tudnak kezeskedni másokért akik meg nem rendesek és felhasználnák ezt hogy gyereket szerezzenek.
jan. 9. 18:19
 26/33 anonim ***** válasza:
13%

25

A melegek nem az ördögtől valóak ezt el kell ismerni, de azt is hozzá kell tenni, hogy sok homoszexuális emberről derült már ki, hogy pedofilok is egyben, illetve, hogy közöttük gyakoribb a pedofília, mint a heteroknál.

Nem véletlenül van az, hogy inkább fiú gyerekek esnek áldozatul a szexuális bántalmazásnak gyakrabban, mint a lányok. Azért ez sokat elmond.

jan. 9. 18:26
 27/33 anonim ***** válasza:
81%

"Itt a kérdés amiben felvállaltad Hubert a kapcsolatod, de nem lesztek együtt sokáig szavaidból olvasva."

Együtt vagyunk 7 éve, és együtt leszünk, ameddig együtt kell lennünk. Lehet, hogy örökre. Szóval elég rosszul olvastál a szavaimból.

"Akkor miért beszélsz politikáról? Téged is befolyásol."

Szerintem arról beszélek, amiről szeretnék.

Befolyásol? Ja, felidegel, szóval végülis befolyásol, igen.

"l. Én írtam neked azt a választ, hogy más államban lehetne jövőtök és nem reagáltál rá egyáltalán. "

Minek kéne reagálnom rád? Nem kérdeztelek.

" Mert nem akartok jövőt, várjatok, hogy lecsengjenek az érzések."

Ezt akartuk az elején, de úgy tűnik, nagyon nem megy.

Az pedig nem dolga itt senkinek, nem kell magyarázkodnom, de azért leírnám, hogy nekem fontos része volt a jövőképemnek, hogy biológiailag saját gyereket szeretnék, és úgy képzeltem el, hogy nő mellett fogok elköteleződni.

És nem, nem meleg vagyok, aki "jó" útra akarna térni, és közben titkos éltet élni, hanem maximálisan biszex vagyok, simán le tudtam volna vagy tudnék horgonyozni egy nő mellett, nem kell nekem egyszerre mindkét nemből partner.

De ha nem így alakul, hát ez van.

Az szerintem a mi dolgunk, hogy el akarunk-e innen menni, vagy szeretnénk-e örökbe fogadni.

Lehet, hogy ez lesz a vége, ha már ennyire érdekel egyeseket.

Ha tartózkodom ettől, az nem azért van, mert én úgy érezném, hogy ne lenne valójában helyes, hanem pont, hogy a sok éjsötét agyú és lelkű hulladéktól félteném a kisgyereket.

Az egy dolog, hogy én nyelem, tűröm a sok mocskot, ha felvállalom a párom, de egy gyereket félek kitenni ennek.

És sajnos még elfogadóbb országokban is túl sok ilyen van. Szóval majd elválik.

jan. 9. 20:19
 28/33 anonim ***** válasza:
81%

"Te se akarsz tőle!"

Ezen nagyon jót röhögtem amúgy.

Nem akarok TŐLE? :D Hahaha. Nem nem akarok, hanem a biológia jelen állása szerint nem lehet TŐLE gyerekem. Egyikünknek sincs méhe.

" de felvállalni nem akarod"

Ez meg hazugság.

Én felvállalom a párom.

Együtt élek vele, együtt vagyunk, bárkinek megmondom, soha nem tagadtam őt meg.

jan. 9. 20:22
 29/33 anonim válasza:
20%
Hubert...most írtad le magad örökké. Te magad vagy akit molesztált a saját férfirokona állítod szerint - ha nem csak ész nélkül mocskolni akarod az embert és a saját felelősséged elvitatni ami valljuk be hogy jellemző rád. Tehát elsőszámú áldozata vagy annak amit előtted írtak a melegség a pedofilia összefüggéséről. Szóval téged molesztáltak és biszexuálissá alakultál. Eszedbe jut gyereket vállalni komolyan ezek után? Miért nem gondolod hogy a gyereket inkább védened kellene saját magadtól? Nem lehetsz annyira süket hogy ne jusson eszedbe...így még inkább bűnös vagy mert tudatosan csinálnád, tudatosan akarsz gyerekek közelébe menni raádásul olyan gyerekek közelébe akik nem a tieid hanem másé. És megnyomorítod őket úgy ahogy veled tették... Akit egy férfirokona molesztál ténylegesen az normális esetben undorodni fog és rettegni és soha nem jön ki ebből. Nem az hogy ő is elkezd a saját neméhez vonzódni még ezek után. A normálisabbb melegeket járatja le a fajtád :(
jan. 10. 08:21
 30/33 anonim ***** válasza:
85%

"Nem véletlenül van az, hogy inkább fiú gyerekek esnek áldozatul a szexuális bántalmazásnak gyakrabban, mint a lányok. "

Ehhez képest a valóság:

"A felnőtt molesztálási esetek 90%-át leggyakrabban (heteroszexuális pedofilként címkézhető) férfiak követik el kiskorú lányok sérelmére"

[link]

jan. 10. 16:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!