Azok a férfiak akik utálják/nem bírják a meleg férfiakat, miért? Miért utálják? Nem vitázni akarok, csak megérteni.
Hallottam már azt az érvet hogy azért, mert hát, hogy lehet egy férfihoz vonzódni, egy szőrös férfihoz, hogyha ott vannak a szép dögös nők?
Tehát akkor egy olyan férfinak rossz az ízlése eszerint aki a férfiakhoz vonzódik.
De akkor, azt miért nem mondjátok hogy a szép nők is ezekhez a szőrös férfiakhoz vonzódnak?! A nőknek akkor nem szőrös, undorító, egy férfi?!
A nőket akkor miért nem említitek, mert hát ők is a férfiakhoz vonzódnak. Akkor őket is tudnák mondani :) a nők is tudnának választani szép csajokat maguknak, a csúnya szőrös férfiak helyett.
Pffej.. milyen ízlésük van már a nőknek?
Hogy tudnak a férfiakhoz vonzódni?
De tényleg.
Felesleges ezen vitázni, mert egy homo elképzelni sem tudja milyen egy szép, csinos nőhöz vonzódni, és egy hetero sem tudja elképzelni, hogy milyen egy szőrös palihoz vonzódni. Éppen azért homo és hetero valaki.
Én értelemszerűen, mivel a nőket szeretem, undorítónak fogom tartani, ha meglátok két palit csókolózni (már leírni is rossz), te meg fordítva, csakhogy a férfi-nő páros az egy tolerálhatóbb, és főleg normálisabb dolog.
Buták és frusztráltak..
Én most nem szeretném itt hosszassan taglalni de nekem semmi bajom nincs azzal aki viselkedni tud, de meleg. Ami zavarna egy ilyenben az akkor is zavarna, ha az illető heteroszexualitas lenne.
7
Miért lennének buták azok, akiket egyszerűen irritál és taszít, ha két egynemű ember ott előtte kézen fogva, meg csókolózva sétál?
Elemi, ösztönös undor. Evolúció stb. Én vállalom egyébként, hogy homofób vagyok, de az undorom a szexualitása miatt van, nem mint ember. Nem is ismerem, de nem normális dolog szerintem, hogy két egynemű egymással van. A nők esetében sem normális, mielőtt valaki félreértené.
Továbbra is téged minősít, ha nem tudod elfogadni és téged ez zavar, mert nem tetszik a látvány..
Egyébként az a legszánalmasabb akinek két csajra áll a farka, de a meleg szex az már fúj...
Mondom ezt úgy, hogy én heteroszexualitas vagyok és én sem akarnám nézni két férfi együttlétét. De ettől még pont nem érdekel és ha nekik jó akkor csókolózzanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!