2/9 anonim válasza:
Varom hogy felgyulladjon az agyamban a spanyolviasz hogyan tanuljak az agyamat erőmet kiégető munka mellett mikor mindig összeesek munka után az ágyba, de minimum agykisülésem van. Miközben nem tudom már így is hány év/evtizednyi tanulás van mögöttem.
Rettegek minden hétfőtöl, mikor "bedarál a gépszíj".
Eleinte kitaláltam hogy na majd a munkahelyen akkor a munka mellett online oktatással megspékelem a dolgom, erre 2 embernyi munkát osztottak ki rám nehogy legyen már időm.
3/9 anonim válasza:
Ágyba bújok és elkezdek egy sorozatot nézni amit ma ajánlottak.
4/9 anonim válasza:
Semmi különös, fáradt vagyok, alig ettem, szerintem valami nyugis este lesz..
8/9 anonim válasza:
Szemüveg készíttetése után leültem zenézni és Gyakorizni. :D Párom most TV-ből nézett sorozatokat, most énidők vannak. Nem is alakult éppen semmi program, mert a héten minden estém elhúzódott és elegem lett. Úgyhogy lazulás.
35/F
9/9 anonim válasza:
Moziban voltunk, megnéztük a Napóleont. Jó film, én ajánlom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!